Afbeelding

Werken met de lasercutter

woensdag 27 september 2023 15:00

NIJVERDAL - ZINiN MaakLab houdt op woensdag 27 september de workshop ‘Plantenstekers maken met de lasercutter’ in de bibliotheek. De workshop vindt plaats van 15.00 tot 16.30 uur, deelname kost 5 euro. In het MaakLab kunnen kinderen tussen de 10 en 15 jaar leren hoe zij met behulp van moderne technologie een eigen plantensteker kunnen ontwerpen. Het ontwerp wordt gemaakt op de computer, hier krijgt de plantensteker een persoonlijk tintje en vervolgens zal de lasercutter het ontwerp uitsnijden. Zo leren kinderen nieuwe vaardigheden, helemaal gericht op de toekomst.

Aanmelden voor de workshop kan via www.zinin.com of via de reserveerlijn 0548-624489. Reserveren bij de kassa van de Tourist Info / ZINiN Bibliotheek is ook mogelijk.

Locatie