Fotograaf: MichielTon.com
Fotograaf: MichielTon.com

De ZINiN Bibliotheek helpt met stappen zetten in jouw loopbaan

vrijdag 29 september 2023 10:00 tot 12:00

NIJVERDAL - Het vinden van werk dat bij je past is niet altijd makkelijk. De Bibliotheek biedt hulp bij het ontdekken van wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. Daarvoor worden dit najaar 12 workshops, inspiratiesessies, spreekuren en netwerkbijeenkomsten georganiseerd in samenwerking met JobOn. De grotendeels online activiteiten bieden inspiratie voor iedereen die zich wil ontwikkelen in zijn of haar loopbaan. Onderwerpen als mentale veerkracht, netwerken, storytelling en Werkgeluk komen aan bod. 

De activiteiten in september staan in het teken van het ontdekken van je droombaan, netwerken en een loopbaan spreekuur. In de workshop ‘Droombaanspel’ op woensdag 13 september gingen deelnemers gezamenlijk stapsgewijs aan de slag met vragen als ‘Wat wilde je vroeger worden als kind en wie is jouw inspirator?’. Tijdens de workshop op woensdag 20 september leerde deelnemers alles over de waarde van netwerken en kregen ze tips en voorbeelden hoe je dit verder kan brengen. Voor mensen die vragen hebben tijdens hun zoektocht naar een passende baan vindt op vrijdag 29 september het online loopbaan spreekuur plaats. Deze drie activiteiten beginnen om 10.00 uur. Geïnteresseerden kunnen zich kosteloos aanmelden via www.zininbibliotheek.nl 

Locatie