In de gemeente Hellendoorn wordt Social Friday gehouden door het jongerenwerk van De Welle.
In de gemeente Hellendoorn wordt Social Friday gehouden door het jongerenwerk van De Welle.

Jongeren ontmoeten elkaar op Social Friday

vrijdag 29 september 2023 18:00

NIJVERDAL - Veel jongeren willen graag nieuwe mensen ontmoeten, maar weten niet goed hoe ze dat moeten aanpakken. In heel Nederland wordt daarom op 29 september een Social Friday georganiseerd voor jongeren tussen de 12 en 30 jaar.  

Social Friday wordt dit jaar voor de derde keer gehouden door JoinUs. Doel is om jongeren te helpen om op sociaal vlak weer beter in hun vel te zitten. Jolanda van Gerwe, oprichter JoinUs: “Dat broodnodige zetje is precies wat Social Friday biedt aan jongeren. Op tientallen plekken in het hele land kunnen zij anderen ontmoeten tijdens een toffe Social Friday-activiteit: een gezellige avond met andere jongeren die óók dat steuntje in de rug nodig hebben. Jongeren ontmoeten alleen maar gelijkgestemden die het ook fijn vinden om nieuwe mensen te leren kennen.”

In Nijverdal houdt het jongerenwerk van De Welle in jongerencentrum Place2Be (Duivecatelaan) een barbecue met aansluitend een PubQuiz. De barbecue start om 18.00 uur. Uiteraard wordt rekening gehouden met verschillende dieetwensen (halal, vega, vegan, etc). Om 19.30 uur begint de PubQuiz. Jongerenwerkers Leon en Leonie helpen de jongeren deze avond op weg. Inschrijven via de website www.socialfriday.nl

Locatie