Afbeelding

3 korenconcert in Het Centrum

zaterdag 30 september 2023 20:00

NIJVERDAL - Het Nijverdals Mannenkoor organiseert in samenwerking met popkoor Popkorn een 3 korenconcert in Het Centrum, Constantijnstraat 7A te Nijverdal. Het derde koor is het a capellakoor Bluebird Voices uit Zwolle. Het concert is op zaterdag 30 september om 20.00 uur.

Het belooft een prachtige avond te worden met een uiteenlopend en aansprekend repertoire van Abba, Beatles, Simon & Garfunkel tot Danny Vera. De Bluebird Voices is een enthousiaste vocal group die vooral bekende popmuziek in uitdagende arrangementen brengt.
De toegangsprijs bedraagt 10 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.nijverdalsmannenkoor.nl, de koorleden of betaal via de QR code bij de ingang.

Alle drie de koren staan onder leiding van dirigent Willem Jan van Asselt.


Popkoor Popkorn

Locatie