Afbeelding

Digitale hulp binnen handbereik bij ZINiN

woensdag 14 februari 2024 10:00 tot 11:30

NIJVERDAL - De ZINiN Bibliotheek Nijverdal houdt op woensdag 14 februari een inloopspreekuur voor mensen die vragen hebben over digitale apparaten.

Het omgaan met digitale apparaten kan soms een behoorlijke uitdaging zijn, vooral voor mensen die (nog) niet zo bedreven zijn in de digitale wereld. Dat kan behoorlijk frustrerend zijn. De vrijwilligers van het Digitaal Inloopspreekuur staan daarom voor bezoekers klaar op woensdag 14 februari tussen 10.00 en 11.30 uur in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal. Hier kunnen bezoekers gratis advies inwinnen.

Overwin digitale uitdagingen

De vrijwilligers van het Digitaal Inloopspreekuur zitten klaar om bezoekers met vragen te assisteren. Of zij nu willen leren beeldbellen met (klein)kinderen of als de tablet er plotseling mee is opgehouden. De vrijwilligers van het Digitaal Inloopspreekuur helpen iedereen graag bij het overwinnen van al deze digitale uitdagingen en zorgen ervoor dat alles weer naar behoren functioneert. Of het nu gaat om het installeren van diverse apps zoals WhatsApp, Facebook en Instagram of het lezen van e-books op een e-reader, aarzel niet en breng de computer, laptop, smartphone of tablet mee naar het Digitaal Inloopspreekuur in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal. Aanmelden is niet nodig en het inloopspreekuur is gratis.

Locatie