De enthousiaste voorleesvrijwilligers hebben met zorg verhaaltjes geselecteerd om voor te lezen.
De enthousiaste voorleesvrijwilligers hebben met zorg verhaaltjes geselecteerd om voor te lezen.

Verhaaltjes luisteren bij BoekStart Voorleesuurtje

woensdag 14 februari 2024 10:00

NIJVERDAL - Ook in de maand februari is er wekelijks weer het BoekStart Voorleesuurtje in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal, waar er allerlei verhaaltjes worden voorgelezen.

De verhaaltjes worden voorgelezen door de voorleesvrijwilligers Diny Groothalle, samen met haar collega Kirsten Torenbeek en invalster Margret Boode. Op de woensdagen 7, 14 en 28 februari vanaf 10.00 uur mogen peuters en kleuters weer komen genieten van de verhalen en bijhorende liedjes.

Het Boekstart Voorleesuurtje is ontwikkeld voor peuters en kleuters en die zijn dol op voorlezen. De enthousiaste voorleesvrijwilligers hebben met zorg verhaaltjes geselecteerd om voor te lezen. Voorlezen stimuleert immers de taalontwikkeling en het BoekStart Voorleesuurtje vindt plaats in een gezellige sfeer. Naast de verhalen, worden er ook liedjes gezongen om de sfeer helemaal compleet te maken. Het is een uur vol plezier en avontuur, waarbij peuters en kleuters samen met hun (groot)ouders/verzorgers van harte welkom zijn om mee te genieten. Mis dit Voorleesuurtje in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal niet. Aanmelden is niet nodig, loop gewoon even binnen.

Op woensdag 21 februari is er géén voorleesuurtje in verband met de voorjaarsvakantie.

Locatie