Bauke Bakker staat garant voor een spetterende avond!
Bauke Bakker staat garant voor een spetterende avond!

Bauke Bakker brengt muzikaal eerbetoon aan Sting & The Police

zaterdag 13 april 2024 20:15

NIJVERDAL - Podiumbeest Bauke Bakker van Her Majesty brengt samen met de band The Soul Cages op zaterdag 13 april een eerbetoon aan de muziek van Sting en The Police in het ZINiN Theater in Nijverdal. Bauke weet het authentieke stemgeluid van Sting op fenomenale wijze te benaderen.

Al van kinds af aan werd Bauke beïnvloed door de muziek van The Police en het solowerk van Sting. Het kenmerkende geluid van Sting is terug te horen terug in zijn stem en zijn drumwerk is geïnspireerd op de onnavolgbare stijl van Police-drummer Stewart Copeland.

Alle grote hits van ‘Roxanne’ tot ‘If I Ever Lose My Faith in You’

Verwacht in deze show hits als ‘Roxanne’, ‘Message In A Bottle’, ‘If I Ever Lose My Faith In You’ en ‘Every Little Thing She Does Is Magic’, maar geniet ook van minder bekende pareltjes en de eigen draai die Bauke en zijn Soul Cages er aan geven. Naast de muziek leiden Bauke & The Soul Cages het publiek rond in de wereld van Sting & The Police met verhalen en achtergronden.

Kaarten reserveren

Beleef dit eerbetoon aan Sting & The Police. Kaarten voor de show van Bauke Bakker & The Soul Cages zijn te reserveren via www.zinin.com, telefonisch via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Locatie