Afbeelding

Inloopochtend voor de Minima met uitstapje naar tuincentrum

dinsdag 16 april 2024 9:15

De eerstvolgende inloopochtend voor de Minima is op dinsdag 16 april. Deze keer is er een uitstapje gepland naar Intratuin in Almelo. De inloopochtend begint om 9.15 uur en duurt tot ongeveer 13.00 uur. Er zijn voor deelnemers geen kosten aan deze ochtend verbonden mede door een bijdrage van het dorpsbudget Nijverdal, Stichting Ondersteuning Senioren en de Samenwerkende Diaconieën en Caritas Hellendoorn.

Bij het tuincentrum kan iedereen op zijn of haar eigen tempo alles gaan bekijken, maar is er wel een moment waarop gezamenlijk kopje koffie/thee gedronken kan worden. Gedurende de hele ochtend is er ook voldoende gelegenheid om bij te praten en ervaringen uit te wisselen. 

Verzamelen is om 9.15 uur bij “Het Spectrum” aan de Hendrik Wormserstraat 1 in Nijverdal. Het vertrek is om uiterlijk 9.30 uur. De verwachting is om rond weer 13.00 uur terug te zijn.

In verband met het regelen van het vervoer is het belangrijk om voor donderdag 11 april op te geven voor deze ochtend. Geef daarbij ook aan of er een rollator meegenomen wordt. Opgeven kan via trefpuntminima@hotmail.com of via telefoonnummer: 06- 10 63 38 46 (elke werkdag van 9.00 uur tot 12.00 uur).

Locatie