Afbeelding

Hé notaris, verklaar ‘s!

dinsdag 23 april 2024 19:30

HAARLE/NIJVERDAL - Notariskantoor Oude Engberink vertelt graag in begrijpelijke taal meer over het nut en de noodzaak van een testament en een levenstestament. Er worden dit voorjaar twee informatiebijeenkomsten georganiseerd, waar iedereen van harte welkom is om aanwezig te zijn.

Er wordt uitgelegd waarom het raadzaam is om goed over je testament na te denken en waarom je een levenstestament op zou kunnen stellen. Want als je het zelf (even) niet meer kan, wie regelt jouw zaken dan?

De presentaties vinden plaats op woensdag 17 april aanstaande om 19.30 uur bij De Veldkamp in Haarle en op dinsdag 23 april aanstaande om 19.30 uur bij Het Centrum te Nijverdal. 

Het kost niets. Er wordt alleen gevraagd om  vooraf aan te melden bij Notariskantoor Oude Engberink. Dit kan telefonisch via 0548-617555 of door een e-mail te sturen naar notarissen@notarisoe.nl

Locatie