55+ middag

woensdag 24 april 2024 14:45

NIJVERDAL - De Protestantse Gemeente Hellendoorn houdt op woensdagmiddag 24 april weer een inhoudelijke ontmoetingsmiddag in de Schaapskooi aan de Kuperserf 49 in Nijverdal. De middag begint om 14.45 uur. Deze middag staan gebeurtenissen en verhalen uit de Tweede Wereldoorlog centraal. Vele mensen in de omgeving hebben de Tweede Wereldoorlog overleefd door te schuilen bij Tante Kee. Vlakbij de rotonde Baron van Sternbachlaan/Eversbergweg staat het huis waar in de oorlog ‘Tante Kee’ haar kruidenierswinkel had waar zij aan meer dan honderd onderduikers huisvesting geboden heeft. Haar kleinzoon Henk de Ruiter zal hierover komen vertellen.

De middagen zijn vrij toegankelijk en vinden zes-wekelijks plaats, de koffie en thee staan klaar. Iedereen is welkom.

Locatie