Afbeelding

Peter van Ewijk gaat de strijd met de aftakeling aan

donderdag 25 april 2024 20:15

Peter van Ewijk is programmamaker, cabaretier en heeft een eigen podcast. In zijn solovoorstelling ‘Ontbindingsangst’ gaat hij de strijd aan met aftakeling en dood. Deze voorstelling is op donderdag 25 april te zien in het ZINiN Theater.

In ‘Ontbindingsangst’ gaat Peter van Ewijk de strijd aan met Vadertje Tijd en Magere Hein. Hij is namelijk helemaal klaar met de verrimpeling van zijn bestaan. 

Gewapend met een hoofd vol hilarische wetenschappelijke feiten en aangevuurd door hardnekkige jeugdtrauma’s en actuele frustraties gaat hij op zoek naar een manier om aftakeling, veroudering en de compostering van het leven voorgoed te cancelen. En tussendoor redt hij ook nog even de wereld.

Peter van Ewijk, won met Lankmoed de publieksprijs in 2011 van cabaretfestival Cameretten. Hij belooft een energieke en snelle avond boordevol met humor en scherpe grappen in het ZINiN Theater.

Kaarten voor de voorstelling van 25 april om 20.15 uur kosten 19,50 euro per stuk en zijn te reserveren via www.zinin.com, telefonisch via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Locatie