Afbeelding

Geheugenpunt Inloopmoment in ZINiN Bibliotheek Hellendoorn

donderdag 4 april 2024 14:00

HELLENDOORN - In de ZINiN Bibliotheek Hellendoorn is men op donderdag 4 april weer welkom bij het Geheugenpunt Inloopmoment. De professionals staan weer klaar om vragen van iedereen die (beginnende) problemen van dementie ervaart te beantwoorden. Ook wanneer men iemand met dementie in de omgeving heeft en men op zoek is naar handvatten, kan bij het Geheugenpunt terecht.

Alle inwoners van de gemeente Hellendoorn die te maken hebben met dementie, dus ook familieleden, mantelzorgers, professionals en andere geïnteresseerden zijn welkom bij het Geheugenpunt in Bibliotheek Hellendoorn. Naast een uitgebreide collectie aan informatie en voorbeelden van leeftechnologie en hulpmiddelen, biedt het Geheugenpunt elke eerste donderdag van de maand een inloopmoment van 14.00 tot 15.30 uur. Tijdens deze bijeenkomsten staat een professional klaar om te luisteren naar specifieke vragen en ondersteuning te bieden waar nodig.

Locatie