Afbeelding
Foto:

Leer alles over de snijplotter

donderdag 4 april 2024 18:00 tot 20:00

NIJVERDAL - Geen ezelsoortjes meer! Maak een boekenlegger tijdens de workshop in het MaakLab van de ZINiN Bibliotheek Nijverdal. De workshop ‘Maak een boekenlegger met de snijplotter’ is op donderdag 4 april van 18.00 tot 20.00 uur. Deze workshop is voor 16+.

De snijplotter is een bijzondere printer, die met precisie teksten en logo’s uit verschillende materialen snijdt. Denk hierbij aan textieldrukfolie, stickerfolie, papier en stof. Zie het als een printer die niet print, maar snijdt. Tijdens de workshop wordt eerst met de computer een ontwerp voor een boekenlegger gemaakt. Vervolgens maakt de snijplotter het ontwerp. Meedoen kost 2,50 euro en aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via www.zinin.com en www.zininbibliotheek.nl of bij de balie van de Tourist Info.

Locatie