Afbeelding

Ga met Tim Knol mee op ontdekkingsreis door de wereld van americana

zaterdag 6 april 2024 20:15

NIJVERDAL - Met zijn nieuwe show ‘Gets the Blues’ staat Tim Knol zaterdag 6 april op de planken van het ZINiN Theater. Hij neemt het publiek mee op een reis door de wereld van americana en laat ze genieten van muziek van onder anderen Neil Young en Doc Watson.

Zanger en muzikant Tim Knol, bekend om zijn soulvolle stem en vakmanschap, zegt: “Ik ben mijn hele leven al gek van traditionele Amerikaanse muziek, zoals soul, country, rhythm-and-blues en folkmuziek. Dit pad ga ik verder bewandelen. En dan dienen zich vanzelf ook nieuwe liedjes bij me aan.”

Tim Knol deel in ‘Gets the Blues’ zijn bevindingen aan de hand van verzamelde foto’s en verhalen over iconische nummers als ‘Tecumseh Valley’ van Townes Van Zandt en ‘Southern Man’ van Neil Young. Hij geeft het publiek een inkijk in de inspiratie achter zijn meest geliefde muziek.

Tim Knol is op zaterdag 6 april vanaf 20.15 uur te zien en te horen in het ZINiN Theater. Kaarten à 21,50 euro zijn verkrijgbaar via www.zinin.com, telefonisch via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Locatie