Afbeelding

In de ZINiN Bibliotheek Nijverdal start een nieuwe leesclub

dinsdag 9 april 2024 14:00

NIJVERDAL - Senia is een organisatie die  liefhebbers van boeken, muziek, kunst of andere culturele interesses samenbrengt. Senia wil nu een leesclub oprichten in de gemeente Hellendoorn. De kennismakingsbijeenkomst is op dinsdag 9 april om 14.00 uur in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal. 

Het doel van de leesclub is dat iedereen dezelfde boeken leest om die vervolgens gezamenlijk te bespreken. Het is de bedoeling dat deze leesclub ieder jaar een lijst met boeken vaststelt die besproken zullen worden. Leden ontvangen leeswijzers met achtergrondinformatie en discussievragen om zo de besprekingen verdiepend en inspirerend te maken. Iedereen die belangstelling heeft, is van harte welkom tijdens de gratis kennismakingsbijeenkomst.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via www.zinin.com en www.zininbibliotheek.nl of door een e-mail te sturen naar jolanda.klunder@senia.nl. Aanmelden kan ook bij de balie van de Tourist Info.

Locatie