Afbeelding

Lustrumeditie Muziek in de Tuin-Hellendoorn

zondag 9 juni 2024 13:00 tot 18:00

HELLENDOORN - De lustrumeditie van Muziek in de Tuin-Hellendoorn wordt op zondagmiddag 9 juni gehouden. 

Lekker op de fiets van tuin naar tuin. Wie döt mie wat. En dat al voor de vijfde keer. De organisatie vertelt: “De lustrumeditie moet wel een speciale editie worden, dus laat je verrassen.”

Met deze muzikale belevenis wordt er in 12 particuliere tuinen in Hellendoorn muziek ten gehore gebracht door verschillende artiesten. Van rock tot klassiek, dixieland, wereldmuziek met Oosterse instrumenten en meerstemmige vocalen. 

Elke tuin kent meerdere muzikale optredens. En het publiek heeft tussendoor de gelegenheid om van tuin te wisselen met behulp van een handige routekaart. De artiesten en gastheren/vrouwen werken vrijwillig mee aan dit muzikale festijn. Van klassiek tot jazz & rock, van amateur tot beroepsmuzikant. Een divers aanbod voor het publiek. 

De toegang is gratis. Namens de muzikanten en tuineigenaren vraagt de organisatie wel de veiligheidsmaatregelen in acht te nemen die bij de ingang van de tuin vermeld worden. Mocht de tuin te vol zijn, respecteer dan de aanwijzing van de tuineigenaar. Er zijn voldoende andere tuinen beschikbaar. De organisatie: “Het wordt weer een fantastische muzikale belevenis!”

Er is een website van Muziek in de Tuin-Hellendoorn met informatie over de artiesten, de tuinen waarin zij optreden, speelschema en met meer informatie over locaties. Voorpret genoeg om al een keuze te maken tussen alle verschillende artiesten.