Muziekmiddagen voor mensen met dementie

vrijdag 23 augustus 2024 14:30 tot 16:00

NIJVERDAL - Voor mensen met dementie en hun mantelzorgers houden Evenmens en GouweOuden leuke muziekactiviteiten. Deze dragen bij aan een dementievriendelijke samenleving.

De muziekactiviteiten staan garant voor veel gezelligheid en nostalgie. Even herinneringen ophalen, meezingen of gewoon genieten van de gezellige sfeer! Er zijn diverse middagen gepland voor de komende tijd. Op vrijdagmiddag 26 januari: Gouwe Ouden Meezing Muziekbingo bij Uit en Thuis, Nieuwstadweg 1a in Daarle. Vrijdagmiddag 8 maart: Gouwe Ouden Meezing Muziekquiz bij Kulturhus/Vertier, Kuperserf 45 in de Kruidenwijk. Zaterdagmiddag 23 maart: Gouwe Ouden Reis door de Tijd Muziekmiddag bij Noabershuus, Dorpstraat 15 in Hellendoorn.

Praktische informatie

Alle activiteiten bieden een inloop vanaf 14.15 uur, beginnen om 14.30 uur en eindigen om 16.00 uur. Tijdens deze middagen wordt er voor koffie en een pauzedrankje gezorgd, zonder bijkomende kosten. De middagen zijn ook zeer geschikt om jong en oud te verbinden. Kinderen en kleinkinderen zijn dan ook van harte welkom om deel te nemen en samen mooie momenten te creëren. Aanmelden via 0548-63 88 30 of digitaal via www.evenmens.nl/nieuws/gouweouden.

Locatie