Afbeelding

Vlaams cabaretier Pieter Verelst in ZINiN Theater

Algemeen

NIJVERDAL - De Belgische pers is het er al lang over eens: Pieter Verelst is het beste wat cabaretland Vlaanderen de laatste jaren heeft voortgebracht. En onze zuiderburen hebben de laatste jaren wat topcabaretiers geleverd: Philippe Geubels, Jeroen Leenders, Wim Helsen, et cetera. Met keihard positivisme, knotsgekke sketches en ontroerende bespiegelingen komt Pieter Verelst met zijn nieuwe show ‘Ten Aarzel’ naar Nederland. Op vrijdag 25 november om 20.15 uur is hij te zien in het ZINiN Theater in Nijverdal.

Pieter Verelst is wellicht een van de spannendste comedians van zijn generatie. Net als in zijn vorige voorstellingen ‘Mijn broer en ik’ en ‘Amai’ viert ook in ‘Ten Aarzel’ het absurdisme hoogtij. Pieter Verelst over zijn nieuwe voorstelling: ‘Ik heb er megaveel zin in. Ik kijk er enorm naar uit om de grappen in ‘Ten Aarzel’ op het publiek af te voeren. Even zot, met acrobatie, grappen en gospel. Gospel en comedy? Ja, dat kan! Ik roep het publiek op om het te komen ontdekken’.

Kaarten reserveren

Kom deze Vlaamse winnaar van Cameretten 2016 ontdekken in het ZINiN Theater. Het belooft een knotsgekke avond te worden waarover, onder het genot van een biertje of wijntje in de foyer, zeker nagepraat gaat worden. Kaarten à 17,50 euro zijn te reserveren via www.zinin.com, de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Afbeelding
Meewandelen met 42e editie van de Amortocht 23 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe woning? Neem de lage hypotheekrente mee! gisteren
Afbeelding
'Verwachten veel kunstwerken' 1 okt., 11:58
Afbeelding
Rayen Panday komt naar ZINiN met cabaretshow 30 sep., 19:56
Afbeelding
Ontdek de innerlijke uitvinder bij ZINiN Bibliotheek 30 sep., 18:08
Afbeelding
De ideale tafel wordt voor je op maat gemaakt 30 sep., 12:15
Afbeelding
Werkgroep Wonen reageert op beroepschrift Plan de Grave 30 sep., 10:00
Afbeelding
Het binnen-buitengevoel in alle seizoenen 30 sep., 07:45