Afbeelding

Vlaams cabaretier Pieter Verelst in ZINiN Theater

Algemeen

NIJVERDAL - De Belgische pers is het er al lang over eens: Pieter Verelst is het beste wat cabaretland Vlaanderen de laatste jaren heeft voortgebracht. En onze zuiderburen hebben de laatste jaren wat topcabaretiers geleverd: Philippe Geubels, Jeroen Leenders, Wim Helsen, et cetera. Met keihard positivisme, knotsgekke sketches en ontroerende bespiegelingen komt Pieter Verelst met zijn nieuwe show ‘Ten Aarzel’ naar Nederland. Op vrijdag 25 november om 20.15 uur is hij te zien in het ZINiN Theater in Nijverdal.

Pieter Verelst is wellicht een van de spannendste comedians van zijn generatie. Net als in zijn vorige voorstellingen ‘Mijn broer en ik’ en ‘Amai’ viert ook in ‘Ten Aarzel’ het absurdisme hoogtij. Pieter Verelst over zijn nieuwe voorstelling: ‘Ik heb er megaveel zin in. Ik kijk er enorm naar uit om de grappen in ‘Ten Aarzel’ op het publiek af te voeren. Even zot, met acrobatie, grappen en gospel. Gospel en comedy? Ja, dat kan! Ik roep het publiek op om het te komen ontdekken’.

Kaarten reserveren

Kom deze Vlaamse winnaar van Cameretten 2016 ontdekken in het ZINiN Theater. Het belooft een knotsgekke avond te worden waarover, onder het genot van een biertje of wijntje in de foyer, zeker nagepraat gaat worden. Kaarten à 17,50 euro zijn te reserveren via www.zinin.com, de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

!
Afbeelding
Kerstconcert van Twente Zangers in Parkgebouw 1 uur geleden
Afbeelding
Rudolph van Veen geeft tips voor het kerstdiner 4 uur geleden
Afbeelding
Sympathy for the Devil: theater- show voor de Stones-liefhebber 18 uur geleden
Afbeelding
Kom de CoderDojo ervaren en wees cool bij ZINiN 20 uur geleden
Afbeelding
Dagbesteding houdt voor de eerste keer een kerstmarkt 22 uur geleden
Afbeelding
Adventsconcert van ‘Praise the Lord’ gisteren
Afbeelding
Melissa Eshuis maakt debuut 6 dec, 12:15
Afbeelding
NKC ‘51 boekt ook in tweede zaalwedstrijd overtuigende zege 6 dec, 10:15