Afbeelding

Adventsconcert van ‘Praise the Lord’

Algemeen

NIJVERDAL/NOTTER - Christelijk Regionaal Koor ‘Praise the Lord’ onder leiding van Jan Quintus Zwart geeft op vrijdagavond 9 december om 20.00 uur hun 24e adventsconcert in de kerk van Vrij Evangelische Gemeente.

Centraal in het programma zal het Oratorium “Love made a Way” staan. Het Amerikaanse werk is toegankelijk door de bekende kerstmelodieën die erin verwerkt zijn. De kernboodschap van stuk is: “Love Made a Way”, het dient allemaal om Gods onverdiende en ondoorgrondelijke liefde door Jezus Christus onder de aandacht te brengen. Hoe liefde voor ieder van ons een weg heeft gevonden. Zijn komst betekent vrijheid voor de gevangene, zicht voor de blinden, goed nieuws voor de armen. Jezus is de vleesgeworden Liefde, en Hij alleen baant de weg naar Huis voor de gevallen mens.

Naast het oratorium zullen er ook enkele Nederlandstalige nummers ten gehore worden gebracht, waaronder nummers van ‘Sela”. Traditiegetrouw zullen samenzang en de muzikale intermezzo’s het programma afwisselen. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door het combo van Jan Lenselink aangevuld met MirtheStalknecht, dwarsfluit.

De kerk is vanaf 19.30 uur geopend. De toegang is vrij, wel wordt er gecollecteerd om de onkosten te bestrijden.

V.l.n.r.: Dennis Hesselink (directeur Oude Wolbers), Willemijn de Roy van Zuydewijn (projectleider Vastgoed Reggewoon), Gerrit Breeman (directeur-bestuurder Reggewoon).
Officiële start bouw op oude locatie Blenkeschool 2 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe tafel? Maak hem samen met Mooie Tafels 4 uur geleden
Een blij team van Draw2design. Zij gingen met de felbegeerde titel en bijbehorende beeldje terug naar de zaak.
'Draw2design is een terechte winnaar' 6 uur geleden
Afbeelding
Hé notaris, verklaar 's! 8 uur geleden
Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 20 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 22 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! gisteren
Afbeelding
ColumLicht balsemen 28 mrt, 13:33