Afbeelding

Rudolph van Veen geeft tips voor het kerstdiner

Algemeen

NIJVERDAL - Wat staat er op tafel tijdens het kerstdiner? Voor velen een lastig probleem. Om het makkelijker te maken heeft het ZINiN Theater Rudolph van Veen, Nederlands bekendste TV-kok, uitgenodigd op donderdag 8 december. In een sfeervolle kerstshow kan het publiek inspiratie opdoen en een avond lang genieten van een culinaire kookshow. 

Naast kookdemo’s en recepten zit de show boordevol acts, anekdotes en muziek. En Rudolph komt niet alleen, want hij neemt zijn vriend, groot kerstliefhebber en muzikant Diederick Ensink mee. Want ook de typische kersthits ontbreken niet in deze kerstshow.

Recepten en tips

Met zijn kooktheatershow ‘De Feestdagen!’ geeft Rudolph van Veen letterlijk en figuurlijk een kijkje in zijn eigen keuken. Met een sfeervolle, swingende, romantisch en culinaire show belooft het zeker een gezellige avond te worden. Maar één vraag staat natuurlijk centraal tijdens deze show: wat eten we met kerst? Aan de hand van praktische tips en heerlijke recepten probeert Rudolph de bezoekers te inspireren, zodat het kerstdiner een groot succes wordt.

Live kookdemo’s

Naast deze tips en recepten geeft Rudolph ook live kookdemo’s, waarin hij laat zien hoe in een handomdraai iets smakelijk op tafel gezet kan worden. Rudolph zal zeker ook een aantal bezoekers op het podium uitnodigen om hem te komen assisteren en de gerechten te proeven.

Deze kerstshow is voor iedereen die zich jaarlijks afvraagt welke gerechten er met het kerstdiner geserveerd moeten worden. Kaarten à 26,50 euro zijn te reserveren via www.zinin.com, de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 2 uur geleden
Afbeelding
Koning maakt kennis met talenten Kleurrijk 4 uur geleden
Afbeelding
Vijf films te zien in meivakantie bij ZINema 7 uur geleden
Afbeelding
SVVN speelt gelijk tegen Wilhelminaschool: 0-0 11 uur geleden
Afbeelding
Hertruiters springen zich in de prijzen 21 uur geleden
Het begin van Koningsdag vorig jaar. Na de opening door Ewald Aaltink en de burgemeester kon het feest echt beginnen.
Volop vertier tijdens Koningsdag Nijverdal 21 apr, 18:17
Overal in de gemeente zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen.
Koningsdag Marle 21 apr, 14:16
Afbeelding
Winkelen bij Voedselbank Hellendoorn 21 apr, 11:46