Mell & Vintage Future zal op 13 januari een optreden geven in het ZINiN Theater.
Mell & Vintage Future zal op 13 januari een optreden geven in het ZINiN Theater.

Optreden Mell & Vintage Future in ZINiN Theater

Algemeen

NIJVERDAL - Op vrijdag 13 januari staan Mell & Vintage Future in het ZINiN Theater waar zij het podium onveilig maken met hun rootsy rhythm-’n-blues en swingende soul. 

Toen de twee ervaren muzikanten Nico Brandsen en Tom Dijkman in de bloei van hun carrière de nieuwkomer Mell ontmoetten bleek dit de opmaat tot een ‘match made in heaven’.

Muziekkenners- en recensenten waren al snel overtuigd van het geluid van Mell & Vintage Future. Ze stonden op de grote festivals en bleven ook internationaal niet onopgemerkt met hun uitvoering van Lou Reeds ‘Perfect Day’. Zo stonden ze afgelopen jaar in het voorprogramma van Elton John en Eric Clapton.

In deze theatertour spelen ze de songs van het nieuwe album ‘Roots & Romance 2’, maar ook nummers van artiesten die hun inspireren. Denk aan Booker T. & the M.G.’s met een snufje Adele en Janis Joplin.

Het optreden vindt plaats op vrijdag 13 januari 2023 om 20.15 uur. Er zijn nog slechts enkele kaarten beschikbaar voor Mell & Vintage Future. Kaarten kosten 21,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.zinin.com, de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

De Oude Twentse weg loopt al eeuwen door de gemeente Hellendoorn en was al in de dertiende eeuw een belangrijke verbinden tussen Twente en Zwolle.
HKHN verzorgt lezing over de stokoude Twentseweg gisteren
Afbeelding
De rhododendrons rond de Palthetoren zijn in bloei! 4 mei, 12:42
Mevrouw Ninaber-Biben komt met haar kinderen vanuit Deventer naar Hellendoorn, waar de oom, Engelbertus Johannes Ninaber, van haar overleden man een huis voor haar bouwt..
'Jezelf mooi maken is van alle tijden' 3 mei, 19:47
Voorbeeld van een situatie waar mensen met een beperking nog te vaak mee te maken hebben: er wordt te weinig rekening met ze gehouden.
Wmo-avond 'Iedereen doet mee' 3 mei, 17:44
Afbeelding
Dansclub Hulsen houdt weer een dansavond 3 mei, 14:02
Op 4 mei, de vlag halfstok vlaggen van 18.00 uur tot zonsondergang. Tijdens Bevrijdingsdag de vlag, zonder oranje wimpel, vlaggen.
Gemeente Hellendoorn staat stil bij 4 en 5 mei 3 mei, 12:12
Afbeelding
'Wat bezielt je' aflevering over Vrouwen in het Verzet 3 mei, 09:42
Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express 3 mei, 08:07