Afbeelding

‘Eerste voetbalcafé een succes’

Algemeen

HELLENDOORN - Afgelopen woensdag stond bij v.v. Hellendoorn het eerste voetbalcafé op het programma. In een bomvol clubhuis waren de gastsprekers: Bram van Polen (PEC Zwolle), Wout Brama (FC Twente) en Ramon Zomer (Ex Heracles / FC Twente) te gast. Onder leiding van RTV Oost presentator Bert van Losser vertelde de mannen leuke anekdotes uit hun carrière. De avond was speciaal georganiseerd voor alle leden en sponsoren van de club.

Bestuurslid Thomas Eilders kijkt terug op een geslaagde avond: “We zijn altijd op zoek naar leuke activiteiten voor onze leden en sponsoren en dat is in onze ogen gelukt met het voetbalcafé. De sprekers waren goed in vorm en dat resulteerde in een leuke wisselwerking met het publiek. Het is mooi om te zien dat deze avonden zo goed worden bezocht en hier geven we graag een vervolg aan.”

Na afloop was er uiteraard ruimte om vragen te stellen en natuurlijk om op de foto te gaan met de gastsprekers. Voetbalvereniging Hellendoorn kijkt terug op een mooie avond.


Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 19 mei, 12:41
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11