Afbeelding

Toffe Wintertocht

Algemeen

HELLENDOORN - SVDO De Tourbuffels heeft naar eigen zeggen weer “zijn stinkende best” gedaan om een route uit te zetten voor de Toffe Wintertocht van zondag 22 januari. “De tocht is weer compleet anders dan andere edities.”

De mountainbikevereniging heeft locaties gezocht op de Hellendoornse Berg waar men normaal niet komt. “En we hebben het niet over hoogtemeters, maar 500 dieptemeters”, lacht Tourbuffel Koen Prinsen. Het verzorgingsteam zal onderweg klaar staan om te zorgen dat deelnemers genoeg energie hebben om weer uit het diepe dal te klimmen.

“We zorgen altijd voor een leuke attentie op de pauzeplek.” Dat de Tourbuffels van een beetje mysterie houden blijkt ook bij deze tocht, want Prinsen wil niet kwijt wat de attentie zal zijn. Afgelopen dinsdag plaatste de vereniging een foto van een betonmolen op hun Facebookpagina met de tekst: “Dit mooie apparaat staat al warm te draaien voor de Toffe Wintertocht van aanstaande zondag! Nieuwsgierig waarvoor? Lekker meefietsen, dan kom je hem onderweg wel tegen.”

Deelname is alleen met voorinschrijving. Dit kan tot de start via www.tourbuffels.nl. Startlocatie is De Barbier in Hellendoorn. “Start en eind zijn niet voor niets bij een kroeg, dus kom gezellig napraten!”, aldus de Tourbuffels.

Afbeelding
'The Son' van regisseur Florian Zeller bij ZINema 18 uur geleden
Afbeelding
'Willen weten of we nog relevant zijn' 20 uur geleden
Afbeelding
'Helderse taal complexer dan het Nederlands' gisteren
Afbeelding
'Overdagkoor' OpMaat is op zoek naar nieuwe leden 5 feb, 12:08
Afbeelding
'We willen culturen echt samenbrengen' 5 feb, 10:03
Afbeelding
Toneelbewerking 'Huisvrouwen Bestaan Niet' in het ZINiN Theater 4 feb, 19:51
Afbeelding
Ontmoet bedrijven uit Nijverdal 4 feb, 18:04
Afbeelding
'De Olde Deerns' in De Kruiskerk in Daarlerveen 4 feb, 14:02