Met een open huis vierde de medewerkers van De Makerië samen met de vele bezoekers het 25-jarig bestaan.
Met een open huis vierde de medewerkers van De Makerië samen met de vele bezoekers het 25-jarig bestaan.

‘Open huis bij het 25-jarige bedrijf De Makerië is zeer geslaagd’

Algemeen

DAARLE - Op 5 en 6 januari hield aannemingsbedrijf en timmerfabriek De Makerië aan de Dalvoordeweg 31 in Daarle open huis. Dit in het kader van het 25-jarig jubileum van het bedrijf. Ruim 450 belangstellenden wisten de weg naar De Makerië te vinden.

“Het waren een paar mooie dagen! Zowel wij als de bezoekers kijken tevreden terug”, zeggen Bert, Ria en zoon Mark Horstink. De familie Horstink had dan ook flink uitgepakt om het 25-jarig jubileum te vieren, men kon het hele bedrijf bekijken. Zo konden belangstellenden een kijkje nemen in de bedrijfshal van de timmerfabriek waar ook de indrukwekkende nieuwe machine voor het maken van kozijnen, ramen en deuren staat. Naast het bewerkingscentrum werd gedemonstreerd hoe deze splinternieuwe machine wordt geprogrammeerd. Maar ook de eerste houtbewerkingsmachine van Bert Horstink werd tentoongesteld.

Nieuw kantoor

Verder konden bezoekers de nieuwbouw van De Makerië bewonderen. Er is een modern nieuw kantoor gebouwd en het oude kantoor is omgebouwd tot kantine. Verder zit de ingang van het bedrijf nu aan de voorkant, zodat bezoekers op een goede manier kunnen worden ontvangen.

Bezoekers bedankt

Ook de Christelijke Muziekvereniging EMOS kwam een serenade brengen tijdens het open huis, want de familie Horstink is al jaren nauw betrokken bij deze vereniging. De familie Horstink zegt: “Door de drukte hebben we lang niet alle bezoekers kunnen spreken, maar via deze weg willen we alsnog iedereen hartelijk bedanken voor zijn of haar komst!”

Veelzijdig bedrijf

Dochter Marijke Horstink, die grafisch vormgever is, had enkele presentaties gemaakt die tijdens het open huis op verschillende schermen binnen het bedrijfspand werden getoond. Er was oog voor de geschiedenis van het bedrijf, de nieuwbouw en een filmpje over het bewerkingscentrum. Verder was er ook een film te zien over het veelzijdige aanbod van De Makerië. Zo kunt u bij aannemingsbedrijf De Makerië terecht voor nieuwbouw/verbouw, onderhoud en renovatie en in de timmerfabriek voor op maat gemaakte kozijnen, ramen en deuren.

Contact

Wie meer wil weten over de mogelijkheden bij De Makerië kan kijken op de website of bellen met 0546 - 698 693. Een aanrader om dat eens te doen, want het veelzijdige bedrijf in Daarle heeft veel te bieden!

www.demakerie.nl

Farida Laan
Drie cabaret- en muziektalenten op één avond 11 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsconcert Eschländerkapel Hellendoorn 13 uur geleden
Afbeelding
Krijg advies bij Inloopspreekuur Arbeidsrecht en Sociale Zaken 15 uur geleden
Afbeelding
SVVN pakt een punt in blessuretijd 16 uur geleden
N751 bij Daarle
Groot onderhoud aan N751 bij Daarle 17 uur geleden
Afbeelding
Taizéviering met als thema '40dagentijd' 19 uur geleden
Afbeelding
Een ode aan de ouderen in de samenleving 26 feb, 18:07
Afbeelding
Jip Ottes wint in Wenum Wiesel 26 feb, 13:05