Afbeelding

FC Twente en Feyenoord delen de punten met 1-1

Algemeen

ENSCHEDE - FC Twente heeft zondag met 1-1 gelijkgespeeld tegen Feyenoord. Het werd een mooi duel in de uitverkochte Grolsch Veste, waarbij beide ploegen goed aan elkaar gewaagd waren.

In de eerste helft openden beide teams met aanvallen over en weer, op zoek naar vroege gaten in elkaars verdediging. Na het eerste halfuur speeltijd opende Feyenoord de score met een kopbal door Gimenez. Na de thee was Twente uiteraard gemotiveerd om de punten niet zomaar mee te geven. In de 68-ste minuut kopte Brenet een voorzet vanaf links door Michal Sadilek binnen. Een spannende eindfase, waarbij schoten op doel gestopt werden door beide keepers. Misidjan en Vaclav Cerny visten beide achter het spreekwoordelijke net.

Trainer Ron Jans was na afloop tevreden met het vertoonde spel voor eigen publiek, aldus de terugblik bij FC Twente. “Ik vond dat wij iets meer probeerden onder de druk van Feyenoord uit te voetballen, zij speelden wat sneller de lange bal. In de tweede bal vond ik Feyenoord ook wat beter eigenlijk, maar de hele wedstrijd ademde een voetbalgevecht uit. We hadden allebei kunnen winnen. Ik heb genoten van deze wedstrijd en kan wel leven met dit resultaat.”

Afbeelding
Zonnebloem 75 jaar 35 minuten geleden
Afbeelding
Lentewandeling met Natuurmonumenten 2 uur geleden
Afbeelding
Bas Leusenkamp plaats zich voor Nederlands kampioenschap 4 uur geleden
The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 17 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 18 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' gisteren
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 19 apr, 10:07
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 19 apr, 07:54