Tweelingbroers Arnout en Sander Brinks beter bekend als Tangarine.
Tweelingbroers Arnout en Sander Brinks beter bekend als Tangarine.

Tangarine komt naar De Smidse in Nijverdal

Algemeen

NIJVERDAL - Het Nederlandse singer-songwriter duo Tangarine staat 25 februari op het podium van De Smidse in Nijverdal. De tweelingbroers Arnout en Sander Brinks kregen landelijke bekendheid als huisband van ‘De Wereld Draait Door’ en veroverden de harten van de tv-kijkers. De broers reisden langs vrijwel ieder poppodium in Nederland en speelden op festivals als Lowlands, Haldern Pop en Into The Great Wide Open. 

“De afgelopen jaren hebben ze zich verder ontwikkeld als muzikanten en is de muziek veranderd. Hun recente hit ‘Big Star’ onderstreept dit. De nieuwe sound is ook te horen op Tangarine’s laatst uitgebrachte EP ‘Y O U’: een meer pop georiënteerde sound rondom hun onmiskenbare stemgeluid en harmonieën”, aldus ZINiN Theater. Ze kregen hierbij de hulp van producer Gordon Groothedde die eerder samenwerkte met onder anderen Krezip, Matt Simons en Heavn.

Enkele seizoenen geleden stonden ze in een uitverkocht ZINiN Theater. Op 25 februari om 20.30 uur doen ze De Smidse aan. Kaarten zijn online te reserveren via www.zinin.com, de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal voor 17,50 euro. Concert begint om 20.30 uur In De Smidse aan het Hoge Dijkje 4a.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 19 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11