Dauwpop 2022 (Foto: Bart Heemskerk).
Dauwpop 2022 (Foto: Bart Heemskerk).

Dauwpop kondigt onder andere John Coffey als nieuwe act aan

Algemeen

HELLENDOORN/HAARLE - Dauwpop 2023 vindt plaats op 2 en 3 juni. De organisatie van Dauwpop heeft John Coffey, Jungle By Night, Cloud Nothings, CIEL en The Jordan toegevoegd aan de line-up.

Bij de nieuwe namen springt vooral John Coffey eruit aangezien de band nog maar net bekend heeft gemaakt weer samen te spelen. Ze staan dit jaar op vrijdag in Hellendoorn.

De kaarten voor de zaterdag met onder meer The Opposites, Franz Ferdinand en Goldband zijn inmiddels voor ruim 70% over de digitale toonbank gegaan, voor de vrijdag met onder andere The Prodigy, Madrugada, Son Mieux en de vandaag bekend gemaakte John Coffey zijn nog wat meer kaarten beschikbaar. Naast reguliere tickets zijn er nog een handvol CJP & junior tickets beschikbaar. 

De organisatie maakt het de bezoekers die beide dagen in de bossen van Hellendoorn te vinden zijn zo makkelijk mogelijk. Zo is er officiële festivalcamping WAUD die van alle gemakken voorzien is en kunnen minder geoefende kampeerders ook voor het ultieme gemak van een vooropgezette tent gaan. Alle informatie over de camping en tickets is te vinden op de website van Dauwpop.

Acts die al eerder bekend werden gemaakt zijn onder andere The Prodigy, Son Mieux, The Opposites, Franz Ferdinand, Goldband, Danny Vera, The Haunted Youth, DeWolff, Jimmy Diamond, Madrugada, Joost, Bökkers, Gladde Paling, Prins S. en De Geit, Thijs Boontjes, Elephant, Personal Trainer en Kris Kross Amsterdam in Hellendoorn. 

Headliners The Prodigy, Goldband, The Opposites en Franz Ferdinand zullen op 2 of 3 juni het festival afsluiten.

Dauwpop vindt op vrijdag 2 en zaterdag 3 juni plaats aan de Luttenbergerweg 31. Alle informatie, tickets en de gehele line-up per dag van Dauwpop 2023 is te vinden op de www.dauwpop.nl. Binnenkort wordt de line-up compleet gemaakt.

De Oude Twentse weg loopt al eeuwen door de gemeente Hellendoorn en was al in de dertiende eeuw een belangrijke verbinden tussen Twente en Zwolle.
HKHN verzorgt lezing over de stokoude Twentseweg 3 uur geleden
Afbeelding
De rhododendrons rond de Palthetoren zijn in bloei! 8 uur geleden
Mevrouw Ninaber-Biben komt met haar kinderen vanuit Deventer naar Hellendoorn, waar de oom, Engelbertus Johannes Ninaber, van haar overleden man een huis voor haar bouwt..
'Jezelf mooi maken is van alle tijden' gisteren
Voorbeeld van een situatie waar mensen met een beperking nog te vaak mee te maken hebben: er wordt te weinig rekening met ze gehouden.
Wmo-avond 'Iedereen doet mee' 3 mei, 17:44
Afbeelding
Dansclub Hulsen houdt weer een dansavond 3 mei, 14:02
Op 4 mei, de vlag halfstok vlaggen van 18.00 uur tot zonsondergang. Tijdens Bevrijdingsdag de vlag, zonder oranje wimpel, vlaggen.
Gemeente Hellendoorn staat stil bij 4 en 5 mei 3 mei, 12:12
Afbeelding
'Wat bezielt je' aflevering over Vrouwen in het Verzet 3 mei, 09:42
Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express 3 mei, 08:07