Afbeelding

Maatwerk van hoogwaardige kwaliteit

Algemeen

Eigenaren Gerard en Jan Mark van Douglas Totaal realiseren de mooiste Douglas projecten, maatwerk van hoogwaardige kwaliteit en afwerking. Douglas Totaal is dé leverancier op het gebied van Douglas overkappingen, kapschuren, schuren en maatwerk projecten.

“Percelen waarop buitenverblijven komen te staan, zijn altijd heel verschillend van maat en vorm. Ook kan het perceel bijvoorbeeld schuin aflopen. Wij maken alles passend en als het enigszins kan, maken wij het onmogelijke mogelijk. ‘Standaard’ voldoet immers lang niet altijd. Veel (prefab)projecten zoals bijvoorbeeld een schuur worden bij ons in de werkplaats al gemaakt en vervolgens kan het geheel kant en klaar gebracht worden bij de klant. Met behulp van een telekraan tillen we het geheel over het huis wanneer je niet op een andere manier achterom kunt komen“, aldus Jan Mark. “Veel mensen zijn tegenwoordig overdag weg. Op deze manier hebben ze niet een hele week werkvolk over de vloer”, vult Gerard aan.

Overleg met de klant

De klant heeft in veel gevallen zelf al een idee maar soms komt men ook helemaal blanco. Jan Mark: “Wij geven adviezen en gezamenlijk komen we altijd tot een mooi project. Het belangrijkste is dat onze klanten na afloop tevreden zijn.” De beide heren merken op dat de laatste jaren de trend steeds verandert. Onder andere qua kleur- en materiaalgebruik maar ook de luxe uitstraling die de overkapping of (kap)schuur moet hebben. “Het is een soort binnen-buiten gevoel geworden. Bijvoorbeeld met een mooie glazen wand en tevens zonnepanelen op het dak om energie te winnen. Mensen zitten tegenwoordig alle seizoenen regelmatig buiten. Veelal is er tevens een koelkast en buitenkeuken aanwezig. Ook worden er mooie betonvloeren ingelegd.”

Vers hout

Bij Douglas Totaal werkt men met hout dat direct van de houtzagerij afkomt, vers hout dus. “Dat vinden wij belangrijk en het is fijn om met dit soort hout te werken. Uit zorgvuldig geselecteerd hout halen wij het beste naar boven. Wanneer uw project om hout vraagt, zijn wij het antwoord”, aldus de eigenaren.

Douglas Totaal
Kryptonstraat 24 in Rijssen
T: 06 – 1150 6417 (Jan Mark) / 06 – 4458 5231 (Gerard)
E: info@douglastotaal.nl
www.douglastotaal.nl

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 18 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11