Afbeelding

ZINiN houdt BoekStartdag voor de allerkleinsten

Algemeen

NIJVERDAL - De ZINiN bibliotheek in Nijverdal houdt op zaterdag 3 juni de BoekStartdag. Op deze dag heet de bibliotheek de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders/verzorgers extra hartelijk welkom met een aantrekkelijk programma in de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal. 

Deze ochtend, die van 10.00 tot 12.00 uur duurt, is bedoeld voor kinderen van een half tot tweeënhalf jaar. Om het aanbod voor deze leeftijdsgroep beter bereikbaar te maken, wordt de Boekstartdag gehouden met als motto: ‘Ontdek het in de bibliotheek. Want kleintjes houden van boeken!’ 

Diverse activiteiten 

Saskia Schreurs zal tijdens de Boekstartdag bezoekers informeren en inspireren. Ze vertelt alles over voorlezen en laat zien hoe kan worden voorgelezen met gebaren. Er is ritmische gym met Eline van de Vegt en er is een echte BoekStartbeer die gek is op selfies maken en handen schudden. De peuters mogen meedoen aan de speurtocht naar knuffelberen, die op de eerste verdieping zijn verstopt. Wie van rust houdt, kan bij Diny en Kirsten van het voorleesuurtje naar de mooiste verhalen luisteren. Kom het beleven op zaterdag 3 juni tussen 10.00 en 12.00 uur in de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal.

Farida Laan
Drie cabaret- en muziektalenten op één avond 11 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsconcert Eschländerkapel Hellendoorn 13 uur geleden
Afbeelding
Krijg advies bij Inloopspreekuur Arbeidsrecht en Sociale Zaken 15 uur geleden
Afbeelding
SVVN pakt een punt in blessuretijd 16 uur geleden
N751 bij Daarle
Groot onderhoud aan N751 bij Daarle 17 uur geleden
Afbeelding
Taizéviering met als thema '40dagentijd' 19 uur geleden
Afbeelding
Een ode aan de ouderen in de samenleving 26 feb, 18:07
Afbeelding
Jip Ottes wint in Wenum Wiesel 26 feb, 13:05