Afbeelding

ZINiN houdt BoekStartdag voor de allerkleinsten

Algemeen

NIJVERDAL - De ZINiN bibliotheek in Nijverdal houdt op zaterdag 3 juni de BoekStartdag. Op deze dag heet de bibliotheek de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders/verzorgers extra hartelijk welkom met een aantrekkelijk programma in de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal. 

Deze ochtend, die van 10.00 tot 12.00 uur duurt, is bedoeld voor kinderen van een half tot tweeënhalf jaar. Om het aanbod voor deze leeftijdsgroep beter bereikbaar te maken, wordt de Boekstartdag gehouden met als motto: ‘Ontdek het in de bibliotheek. Want kleintjes houden van boeken!’ 

Diverse activiteiten 

Saskia Schreurs zal tijdens de Boekstartdag bezoekers informeren en inspireren. Ze vertelt alles over voorlezen en laat zien hoe kan worden voorgelezen met gebaren. Er is ritmische gym met Eline van de Vegt en er is een echte BoekStartbeer die gek is op selfies maken en handen schudden. De peuters mogen meedoen aan de speurtocht naar knuffelberen, die op de eerste verdieping zijn verstopt. Wie van rust houdt, kan bij Diny en Kirsten van het voorleesuurtje naar de mooiste verhalen luisteren. Kom het beleven op zaterdag 3 juni tussen 10.00 en 12.00 uur in de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal.

Afbeelding
Schoolkorfbaltoernooi bij NKC '51 kent drie verschillende winnaars 39 minuten geleden
Afbeelding
Groot onderhoud aan Burgemeester H. Boersingel 2 uur geleden
Afbeelding
Ruiters van de Hertruiters hadden succesvol weekend 15 uur geleden
Afbeelding
Programma voor 945-jarig bestaan dorp Hellendoorn is bekend 16 uur geleden
Afbeelding
NKC '51 1 speelt lastige wedstrijd tegen Ritola 18 uur geleden
Afbeelding
ZINiN informeert over digitale overheid 20 uur geleden
Afbeelding
Dauwpop festival verrast 21.000 bezoekers 6 jun., 14:02
Afbeelding
SVVN door naar kwartfinale nacompetitie 6 jun., 13:35