57 gasten en 15 vrijwilligers gingen in twee bussen op pad naar Emsflower en naar het tuincentrum.
57 gasten en 15 vrijwilligers gingen in twee bussen op pad naar Emsflower en naar het tuincentrum.

Uitstapjes dankzij loten

Algemeen

NIJVERDAL - De afdeling Nijverdal van de Zonnebloem kon op donderdag 25 mei gasten, na een onderbreking van drie jaar, weer een uitstapje met de bus aanbieden. 57 gasten en 15 vrijwilligers gingen in twee bussen op pad. Onder een licht bewolkte hemel vertrokken de deelnemers om 12.30 uur vanaf de markt in Nijverdal met de bussen van Ter Beek Reizen uit Tubbergen.

Dit keer werd er naar Emsflower in Emsburen gereden. Hier kregen ze met behulp van een gids een rondleiding door het bedrijf met een uitleg over de teelt van onder andere tomaten, druiven, en over het productieproces van de eenjarige plantjes die daar worden geteeld.

Velen brachten ook nog een bezoek aan het tuincentrum. Rond 5.00 uur vertrokken de deelnemers naar Weerselo, naar Ensink Party Zalencentrum, waar de hele groep getrakteerd werd op een diner. 

De organisatie bedankt iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. In het bijzonder wordt Stichting Ondersteuning Senioren Hellendoorn-Nijverdal bedankt die door middel van subsidies deze busreis mede mogelijk heeft gemaakt. De Zonnebloem Nijverdal kan worden ondersteund door loten te kopen via www.zonnebloem.nl/loten/p/a00584


Afbeelding
Nieuwe tafel? Maak hem samen met Mooie Tafels 43 minuten geleden
Een blij team van Draw2design. Zij gingen met de felbegeerde titel en bijbehorende beeldje terug naar de zaak.
'Draw2design is een terechte winnaar' 2 uur geleden
Afbeelding
Hé notaris, verklaar 's! 4 uur geleden
Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 16 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 18 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 20 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 23 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 23 uur geleden