Het uitstapje gaat naar Pannenkoekenhuus Marle.
Het uitstapje gaat naar Pannenkoekenhuus Marle.

Inloopochtend van Trefpunt Minima

Algemeen

NIJVERDAL - De zesde inloopochtend van Trefpunt Minima wordt op dinsdag 20 juni gehouden. Dit is tevens de laatste inloopochtend voor de zomerperiode. De eerstvolgende inloopochtend zal plaatsvinden op dinsdag 19 september. 

De laatste inloopochtend voor de zomerperiode zal een uitstapje zijn: Dit keer gaat het uitstapje naar het Pannenkoekenhuus Marle. Daar wordt de ochtend begonnen met een kopje koffie of thee en wat lekkers. Er zal vervolgens een rondleiding worden gegeven door het Nationaal Blikkenmuseum. De ochtend wordt afgesloten met het eten van een pannenkoek en een drankje.

Deze ochtend is voor iedereen toegankelijk en er zijn geen kosten aan verbonden. Dat is mede mogelijk door een bijdrage vanuit het Dorpsbudget Hellendoorn en een bijdrage van Stichting Ondersteuning Senioren. De organisatie is hen zeer dankbaar voor deze bijdrage.

Om 09.30 verzamelt de groep zich bij de ingang van de kelder van ’t Spectrum aan het Hendrik Wormserplein in Nijverdal en daar zullen zij rond 12.45 uur ook weer terug zijn.

Aanmelden is noodzakelijk. Geef ook aan of er een rollator meegenomen wordt. Opgeven vóór vrijdag 16 juni via e-mailadres trefpuntminima@hotmail.com of telefoonnummer 06 10 63 38 46 (elke werkdag van 9.00 tot 12.00 uur).

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 12 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17