Roland Kaiser is een van de populairste popzangers in Duitsland.
Roland Kaiser is een van de populairste popzangers in Duitsland.

Concert met Roland Kaiser in Gronau bijna uitverkocht

Algemeen

GRONAU - Roland Kaiser, een van de populairste popzangers in Duitsland, zal op vrijdag 1 september in Gronau/Westfalen zijn als onderdeel van zijn OPEN AIR TOUR 2023. Hij presenteert zijn hits en cultsongs op het speciaal ingerichte festivalterrein bij de Bürgerhalle. Na afloop is er een after-show-party.

Bijna geen enkele andere Duitse artiest kan zoals Roland Kaiser terugkijken op zo’n succesvolle carrière van vijf decennia. Vraag je hem naar het geheim van zijn aanhoudende succes en steeds groeiende populariteit, antwoordt hij“Ik heb het geluk dat mensen met mij en mijn muziek zijn meegegroeid, bij mij zijn gebleven - ja, en zelfs nieuwe fans zijn erbij gekomen. Ik denk dat dat alleen mogelijk is met een hoge mate van geloofwaardigheid. Ik probeer niet vast te houden aan gisteren. Ik laat mezelf en mijn werk zien zoals ik ben en dat vinden mensen leuk. Dat is alles.” Het is niet alleen die bescheidenheid waar mensen zo van houden, Roland Kaiser is een van hen, benaderbaar, kwetsbaar en toch sterk. Hij geeft je tijdens een concert de tijd van je leven.

Niet alleen het evenementenbureau “Westfalen Events GmbH” uit Gronau is verheugd Roland Kaiser te kunnen presenteren op de tweede editie van “SummerFeelings - Das Gronau Open-Air”, een absolute topact, die in zijn ruim twee uur durende liveshow de fans zal verrassen met zijn hits. Aansluitend is op een tweede podium een after-show-party met een top-dj en enkele verrassende live-acts.

Het goede nieuws: door het snelle werk op een grote bouwplaats naast het terrein (Weiße Dame), kan er meer ruimte voor het concert worden gecreëerd dan oorspronkelijk gepland was. Daarom zijn er nog tickets beschikbaar in alle categorieën (ook de front-of-stage categorie, die al was uitverkocht). Met een maximumaantal van 10.000 bezoekers staat de kaartverkoop met bijna 9.500 verkochte tickets op het punt te sluiten.

Tickets zijn verkrijgbaar via westfalen-events.de en via eventim.de. VIP-tickets en bedrijfscontingenten zijn alleen verkrijgbaar via westfalen-events.de

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 4 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 22 uur geleden
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17