Haal twee gebakjes op en houdt iemand gezelschap.
Haal twee gebakjes op en houdt iemand gezelschap.

Met twee gebakjes op bezoek

Algemeen

HELLENDOORN - Doe mee met de gebakjesactie en ga in de Week van de Ontmoeting op bezoek bij iemand die wat extra aandacht kan gebruiken. Niet voor iedereen is het namelijk vanzelfsprekend om familie dichtbij te hebben of een vriendenkring. 

De gebakjesactie is speciaal voor mensen die niet zo vaak bezoek krijgen en weinig gezelligheid om zich heen ervaren. Met elkaar kunnen we bereiken dat mede inwoners zich gezien en gehoord voelen, dat wil toch iedereen? De gebakjesactie in de gemeente Hellendoorn wordt mogelijk gemaakt door Stichting de Welle, Evenmens Hellendoorn, MEE, Avedan en Bakkerij Lorkeers.

Doe dit jaar ook mee met de gebakjesactie en ga bij iemand op bezoek met twee gebakjes. Aanmelden kan tot 21 september via de website: www.gebakjesactie.nl. In de week van 28 september tot 5 oktober kunnen de gebakjes worden opgehaald bij Bakkerij Lorkeers in Nijverdal (Rijssensestraat of Henri Dunantplein), Hellendoorn of De Kruidenwijk. Bellen kan ook: 0548 – 638 830. Geef de juiste locatie door bij de aanmelding.

Er kunnen maximaal twee gebakjes per vrijwilliger of bezoeker worden gereserveerd. Wel meedoen, maar geen idee wie te bezoeken? Denk dan ook eens aan een buurman, buurvrouw of iemand van de vereniging.

Afbeelding
Meewandelen met 42e editie van de Amortocht gisteren
Afbeelding
Nieuwe woning? Neem de lage hypotheekrente mee! 1 okt., 18:02
Afbeelding
'Verwachten veel kunstwerken' 1 okt., 11:58
Afbeelding
Rayen Panday komt naar ZINiN met cabaretshow 30 sep., 19:56
Afbeelding
Ontdek de innerlijke uitvinder bij ZINiN Bibliotheek 30 sep., 18:08
Afbeelding
De ideale tafel wordt voor je op maat gemaakt 30 sep., 12:15
Afbeelding
Werkgroep Wonen reageert op beroepschrift Plan de Grave 30 sep., 10:00
Afbeelding
Het binnen-buitengevoel in alle seizoenen 30 sep., 07:45