Thoez Twente neemt 10 exemplaren van de Suzuki Swift Hybrid, uiteraard in de huiskleuren van Thoez Twente, in ontvangst.
Thoez Twente neemt 10 exemplaren van de Suzuki Swift Hybrid, uiteraard in de huiskleuren van Thoez Twente, in ontvangst.

Thoez Twente in het nieuw door Autobedrijf Schreurs

Algemeen

RIJSSEN - Thoez Twente is een coöperatie, opgericht door vier zorgorganisaties in de regio Twente (ZGT, Carint Reggeland, TriviumMeulenbeltzorg en ZorgAccent). Door deze samenwerking kunnen cliënten kwalitatief hoogwaardige, specialistische en zorg in de nacht thuis ontvangen. Om bij deze cliënten aan huis te kunnen komen is een betrouwbare, veilige en comfortabele auto wel zo prettig. Daarin werd, na een zorgvuldig traject, een keuze gemaakt voor de Suzuki Swift Hybrid, autobedrijf Schreurs Rijssen en Suzuki Financial Services als Leasemaatschappij. 

Daarmee staan er een aantal zeer betrokken bedrijven klaar om de medewerkers van Thoez Twente mobiel te houden. De auto’s werden voorzien van de bekende Thoez Twente huiskleuren.

Vorige week vrijdag was het zover en werden na een feestelijk onthaal de auto’s afgeleverd aan medewerkers van Thoez. De bloemen ontbraken natuurlijk ook niet. Autobedrijf Schreurs wenst alle medewerkers de komende 60 maanden veel rijplezier en zorgeloze veilige kilometers met deze duurzame auto.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 19 mei, 12:41
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11