De film neemt de bezoekers mee naar de hoogtijdagen van ABBA.
De film neemt de bezoekers mee naar de hoogtijdagen van ABBA.

Een ‘trip down memory lane’ met ABBA: The Movie bij ZINema

Algemeen

NIJVERDAL - Nog steeds fan van ABBA en gaan de voetjes van de vloer wanneer nummers als ’Dancing Queen’ of ‘Waterloo’ voorbijkomen? Maak dan op zaterdag 7 oktober een ‘trip down memory lane’ bij ZINema, waar vanaf 20.00 uur de film ‘ABBA: The Movie – Fan Event’ te zien is. 

De onlangs geremasterde film neemt bezoekers mee terug naar de hoogtijdagen van de band ABBA. Geniet van de discomuziek uit de jaren ’70, toen regisseur Lasse Halström de immens populaire ABBA-tournee op film vastlegde.

Blik achter de schermen

De film ‘ABBA: The Movie - Fan Event’ geeft een zeldzame blik achter de schermen op het hoogtepunt van de populariteit van de band. De film werpt een blik terug in de tijd naar de grootste hits zoals Dancing Queen, SOS, Name Of The Game en Waterloo. 

Het subplot vertelt het verhaal van een country radio-dj, die een interview met de band probeert te regelen. Als de deadline nadert, wordt het steeds meer een slapstickachtige mix van blunders en toevalligheden. De jonge dj heeft de taak om het felbegeerde interview te regelen en ABBA’s zéér toegewijde bodyguard doe er echt alles aan om dit te voorkomen. 

Exclusieve extra’s

Dit fan event bevat exclusieve extra’s, waaronder een blik achter de schermen bij het drukbezochte ‘ABBA: Voyage concert’ in Londen, beelden van het ABBA Museum in Stockholm, tekstvideo’s van hits en uiterst zeldzame backstage materiaal van de 1977 tour. De film is Zweeds en Engels gesproken en Engels ondertiteld.

Kaarten reserveren

Kaarten voor ‘ABBA: The Movie - Fan Event’ kosten 14,50 euro en zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de kassa van de Tourist Info / ZINiN Bibliotheek in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489.

Afbeelding
'Wij willen een gezellige kerstborrel' 13 uur geleden
Afbeelding
'Het is ontzettend leuk om te doen' 17 uur geleden
Afbeelding
SamenZijn weer op HOi fm 18 uur geleden
Afbeelding
'Je komt makkelijk in de verleiding' 21 uur geleden
Afbeelding
La Syndicaliste: schokkend en waargebeurd verhaal 2 dec., 19:24
Afbeelding
Midwinterhoornwandeling 2 dec., 17:44
Afbeelding
Open avond Kring Kunst in de Kamer Nijverdal 2 dec., 12:08
Afbeelding
Komt SOS met vervolg symposium? 2 dec., 10:10