Afbeelding

Het binnen-buitengevoel in alle seizoenen

Algemeen

Gerard en Jan Mark Kamphuis, de eigenaren van Douglas Totaal, leveren Douglas overkappingen, kapschuren en schuren van hoogwaardige kwaliteit. “Maatwerk is daarbij belangrijk. Elk project is weer anders door grootte, vorm en de ligging van het perceel. Wanneer een standaardoplossing niet volstaat, gaan we een stapje verder”, vertellen Gerard en Jan Mark.  

Een project begint altijd bij de wensen van de klant. Waar moet bijvoorbeeld een overkapping aan voldoen? Wil de klant alleen droog kunnen zitten in de zomer of moet er een extra leefruimte gecreëerd worden die het hele jaar door gebruikt kan worden? In dat laatste geval kan bijvoorbeeld een glazen schuifpui worden geplaatst. In de zomer staat deze open en wanneer het kouder wordt, gaan ze dicht en met een kacheltje is het zelfs in de winter nog aangenaam warm. Nog wat opslagruimte nodig? Ook dat kan! “Als het technisch haalbaar is, dan kan het bij ons”, aldus beiden.

De heren merken op dat ze de laatste jaren steeds vaker zien dat de buitenruimte gebruikt wordt in alle seizoenen. “Het is een soort binnen-buiten gevoel geworden. Er wordt gekozen voor een luxe uitstraling met bijvoorbeeld spotjes in het overstek, de plaatsing van een buitenkeuken, een kachel, zonnepanelen en een mooi afgewerkte betonvloer.”

Bij Douglas Totaal werken ze uitsluitend met vers hout, rechtstreeks afkomstig van de houtzagerij. “Het is een genot om met dit materiaal te werken”, vertellen Gerard en Jan Mark. “Wanneer een project om hout vraagt, zijn wij het antwoord.”

Douglas Totaal
Kryptonstraat 24 in Rijssen
T: 06 – 1150 6417 (Jan Mark) / 06 – 4458 5231 (Gerard)
E: info@douglastotaal.nl

W: www.douglastotaal.nl

Farida Laan
Drie cabaret- en muziektalenten op één avond 10 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsconcert Eschländerkapel Hellendoorn 13 uur geleden
Afbeelding
Krijg advies bij Inloopspreekuur Arbeidsrecht en Sociale Zaken 14 uur geleden
Afbeelding
SVVN pakt een punt in blessuretijd 15 uur geleden
N751 bij Daarle
Groot onderhoud aan N751 bij Daarle 17 uur geleden
Afbeelding
Taizéviering met als thema '40dagentijd' 19 uur geleden
Afbeelding
Een ode aan de ouderen in de samenleving 26 feb, 18:07
Afbeelding
Jip Ottes wint in Wenum Wiesel 26 feb, 13:05