Afbeelding

Het binnen-buitengevoel in alle seizoenen

Algemeen

Gerard en Jan Mark Kamphuis, de eigenaren van Douglas Totaal, leveren Douglas overkappingen, kapschuren en schuren van hoogwaardige kwaliteit. “Maatwerk is daarbij belangrijk. Elk project is weer anders door grootte, vorm en de ligging van het perceel. Wanneer een standaardoplossing niet volstaat, gaan we een stapje verder”, vertellen Gerard en Jan Mark.  

Een project begint altijd bij de wensen van de klant. Waar moet bijvoorbeeld een overkapping aan voldoen? Wil de klant alleen droog kunnen zitten in de zomer of moet er een extra leefruimte gecreëerd worden die het hele jaar door gebruikt kan worden? In dat laatste geval kan bijvoorbeeld een glazen schuifpui worden geplaatst. In de zomer staat deze open en wanneer het kouder wordt, gaan ze dicht en met een kacheltje is het zelfs in de winter nog aangenaam warm. Nog wat opslagruimte nodig? Ook dat kan! “Als het technisch haalbaar is, dan kan het bij ons”, aldus beiden.

De heren merken op dat ze de laatste jaren steeds vaker zien dat de buitenruimte gebruikt wordt in alle seizoenen. “Het is een soort binnen-buiten gevoel geworden. Er wordt gekozen voor een luxe uitstraling met bijvoorbeeld spotjes in het overstek, de plaatsing van een buitenkeuken, een kachel, zonnepanelen en een mooi afgewerkte betonvloer.”

Bij Douglas Totaal werken ze uitsluitend met vers hout, rechtstreeks afkomstig van de houtzagerij. “Het is een genot om met dit materiaal te werken”, vertellen Gerard en Jan Mark. “Wanneer een project om hout vraagt, zijn wij het antwoord.”

Douglas Totaal
Kryptonstraat 24 in Rijssen
T: 06 – 1150 6417 (Jan Mark) / 06 – 4458 5231 (Gerard)
E: info@douglastotaal.nl

W: www.douglastotaal.nl

Afbeelding
'Wij willen een gezellige kerstborrel' 13 uur geleden
Afbeelding
'Het is ontzettend leuk om te doen' 17 uur geleden
Afbeelding
SamenZijn weer op HOi fm 19 uur geleden
Afbeelding
'Je komt makkelijk in de verleiding' 21 uur geleden
Afbeelding
La Syndicaliste: schokkend en waargebeurd verhaal 2 dec., 19:24
Afbeelding
Midwinterhoornwandeling 2 dec., 17:44
Afbeelding
Open avond Kring Kunst in de Kamer Nijverdal 2 dec., 12:08
Afbeelding
Komt SOS met vervolg symposium? 2 dec., 10:10