Inspiratie opdoen tijdens het woonzinnig weekend van Löwik Wonen & Slapen.
Inspiratie opdoen tijdens het woonzinnig weekend van Löwik Wonen & Slapen. Foto: MASTERPHOTO.NL

Löwik Wonen & Slapen bestaat 90 jaar

Algemeen

VRIEZENVEEN - In 1933 stapt Jan Löwik, de oprichter van Löwik Wonen & Slapen, op een tweewieler om de door hem gemaakte matrassen bij klanten af te leveren. Met de huidige eigenaar Gerben Löwik staat 90 jaar later de derde generatie van de Löwik-familie aan het roer en viert deze woonwinkel zijn 90-jarig jubileum.

Twintig jaar na de oprichting was het bedrijf zo’n succes dat Jan z’n eerste showroom opende. Eind jaren tachtig kocht de familie Löwik het oude fabriekspand van Jansen en Tilanus, waardoor de woonwinkel naar 2.000 m² groeide. Hierna groeide Löwik Wonen & Slapen gestaag door naar de grootste woonboulevard van Oost-Nederland.

In het weekend van 27 oktober tot en met 29 oktober 2023 vindt dan ook een woonzinnig weekend plaats op de grootste woonboulevard van Oost Nederland. Tijdens deze drie woonzinnige dagen worden de bezoekers getrakteerd op tal van acties, aanbiedingen en woondeals.

Zo betaalt iedereen gedurende het feest slechts 90% van hun aankoopbedrag op de gehele Löwik huiscollectie, worden showroommodellen met nog eens 10% extra korting afgeprijsd, kan men de aankoopwaarde van een nieuwe Superkeuken terugwinnen en zijn er bij de verschillende woonformules verschillende kortingen en aanbiedingen.

Daarnaast wordt er tijdens dit woonevent natuurlijk gezorgd voor vermaak voor het hele gezin.
Zo maakt de ballonenman weer de mooiste creaties voor de kinderen, zijn er springkussens, kunnen de bezoekers met de Löwik Express op ontdekkingstour door de winkel, is er een heuse speurtocht uitgezet, komen Wout en Maud langs voor een meet & greet, vallen heel veel prijzen te winnen en is er de mogelijkheid om met Loewie op de foto te gaan. Daarnaast hebben alle bezoekers de mogelijkheid een consumptiemunt ‘te bemachtigen’ voor een gratis consumptie op het foodtruckplein (zaterdag en zondag, vrijdag kan deze verzilverd worden in Brasserie De Fabrik).  

Programma

Tijdens het woonzinnige weekend kan elke dag worden meegedaan aan de woonzinnige Löwik speurtocht, waarbij men elke dag kans maakt op een PS5+FC24 pakket. Verder kan men met Loewie op de foto en hierbij maakt men elke dag kans op een Wildlands familie jaarabonnement. Ook kan de interieurkennis op de proef worden gesteld. Elke dag wordt daarmee kans gemaakt op een nieuwe fiets. Laat je tijdens het woonzinnige weekend inspireren op het inspiratieplein en geniet van een gratis kopje koffie/thee en een traktatie. Voorde kinderen maakt de ballonnenman dagelijks de mooiste creaties en kunnen de kinderen zich uitleven op het springkussen.

Vrijdag 27 oktober 10.00 tot 17.30 uur
Naast de acties die elke dag gelden tijdens het woonzinnige weekend, ontvangt men op vrijdag bij besteding vanaf 150 euro een “Wout& Maud” boek cadeau.

Zaterdag 28 oktober 10.00 tot 17.30 uur
Ook op zaterdag gelden de acties van het woonzinnige weekend. Daarnaast kan een rondje met de trein door de winkel worden gereden om te ontdekken hoe groot Löwik daadwerkelijk is. Verder is er live muziek in de winkel, kan worden genoten van een gratis consumptie op het foodtruckplein en is er tussen 12.00 en 14.00 uur een meet and greet met Wout en Maud.

Koopzondag 29 oktober 12.00 tot 17.00 uur
Op deze laatste dag van het woonzinnige weekend gelden de dagelijkse actie. Ook op zondag rijdt de trein door de winkel, kan worden genoten op het foodtruckplein van een gratis consumptie, is er live muziek in de winkel en ontvangen klanten bij besteding vanaf 150 euro het “Wout & Maud” boek cadeau.

Löwik Wonen & Slapen
Westeinde 660 in Vriezenveen
www.lowikmeubelen.nl/90-jaar

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 19 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11