Mo Ali en Rootsriders & Friends brengen de muziek van Bob Marley weer tot leven.
Mo Ali en Rootsriders & Friends brengen de muziek van Bob Marley weer tot leven.

Bob Marley Tribute van Rootsriders & Mo Ali

Algemeen

NIJVERDAL - Het ZINiN Theater presenteert de ultieme reggae-ervaring voor liefhebbers van Bob Marley op vrijdagavond 1 december om 20.15 uur. BBC Radio noemde hen de beste Bob Marley tribute band ter wereld, en ze hebben meer dan 2000 shows gespeeld van New York tot Istanbul, van Kopenhagen tot Johannesburg. Nijverdal kan zich opmaken voor de ‘Bob Marley Tribute’ door de Rootsriders & Friends ft. Mo Ali.

Reggae is een genre dat, geheel onterecht, soms wat onderbelicht blijft in het theater, maar dit zal veranderen met de Rootsriders in het ZINiN Theater. Deze show brengt niet alleen de beste Bob Marley tribute band ter wereld naar het podium, maar ook Mo Ali, de zanger met misschien wel de meest authentieke door Bob Marley-geïnspireerde stem ter wereld.

Finalist

De Rootsriders zijn zowel nationaal als internationaal succesvol en braken door in Nederland dankzij hun deelname aan het SBS-programma ‘The Tribute: Battle of the Bands’, waar ze tot de finale reikten. Met hun show brengen ze de muziek van Bob Marley weer tot leven, van zijn wereldberoemde hits tot de minder bekende pareltjes. De Rootsriders staan bekend om hun aanstekelijke enthousiasme, liefde voor reggae, en energieke optredens. Dit is een absolute must-see voor reggae-liefhebbers.

Alle grote hits

In hun nieuwe show ‘Bob Marley Tribute’ neemt de band het publiek mee op een (semi-) akoestische reis door het geweldige repertoire van de ‘King of Reggae’. Vijftig jaar na de internationale doorbraak van Bob Marley, brengen de Rootsriders met dit programma alle klassiekers in heerlijke akoestische en verrassende arrangementen.

Beleef een reggae feestje

Deze voorstelling belooft een reggae feestje te worden, een eerbetoon aan de muziek van Bob Marley die mensen over de hele wereld heeft geïnspireerd. Kaarten à 26,50 euro zijn te reserveren via www.zinin.com, telefonisch via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 6 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11