Bos Bedden Nijverdal aan de Albert Einsteinstraat 11.
Bos Bedden Nijverdal aan de Albert Einsteinstraat 11.

Schaatsen en slapen in Nijverdal vinden elkaar

Algemeen

NIJVERDAL - Nog even en dan kan er weer geschaatst worden in het centrum van Nijverdal. “Vorig jaar mochten wij als Bos Bedden een van de hoofdsponsors zijn. En met succes, want wat was het een gezellig evenement, daarom hebben we ervoor gekozen om dat dit jaar nogmaals te doen”, aldus Rutger Veerman, eigenaar van Bos Bedden.

Volgens Veerman krijgen ze veel terug voor de sponsoring en dat vinden ze maar wat gaaf. Inmiddels weten al veel mensen uit Nijverdal en omstreken Bos Bedden aan de Albert Einsteinstraat 11 in Nijverdal te vinden. 

“We krijgen enorm veel mooie en warme complimenten. Dat doet ons goed. Toen we vorig jaar gevraagd werden om ons steentje bij te dragen aan de schaatsbaan, waren wij meteen enthousiast. Vorig jaar mochten we al een van de hoofdsponsors zijn en dit jaar weer. Dat steentje wat we bijdragen, is inmiddels wel een grotere steen geworden”, knipoogt Veerman. “Maar het is het meer dan waard.” 

De samenwerking vinden ze zo waardevol, dat ze het weer gaan doen. “We krijgen zoveel vanuit Nijverdal, dat het voor ons mogelijk maakt om op deze manier ook iets maatschappelijks te kunnen doen, net als we hebben gedaan bij Bruisend Nijverdal afgelopen zomer. Ook toen mochten wij als een van de hoofdsponsors meedraaien. En wat was dat een mooi feest!” 

Bos Bedden is opgericht in 1979 en ze bestaan volgend jaar alweer 45 jaar. Sinds de oprichting doet Bos Bedden al veel aan sponsoring. In de winkel vind je alle gerenommeerde merken op slaapgebied zoals Auping, Avek, Eastborn, Pullman, Jensen, Ergosleep, Tempur en Mline. “Je bent van harte welkom om eens een vrijblijvend kijkje te komen nemen in onze winkel of nog beter: mogen we jou een gratis slaapmeting aanbieden in onze belevingsstudio?”

Bos Bedden Nijverdal
Albert Einsteinstraat 11
7442DK Nijverdal
T: 0548-740030
E: nijverdal@bosbedden.nl
W: www.bosbedden.nl

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 16 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17