Joukeline Sizoo speelt de harp in een huiskamer op 5 februari 2020. Ze wordt begeleid door Marina Meerson op viool (niet op de foto).
Joukeline Sizoo speelt de harp in een huiskamer op 5 februari 2020. Ze wordt begeleid door Marina Meerson op viool (niet op de foto).

Open avond Kring Kunst in de Kamer Nijverdal

Algemeen

NIJVERDAL/ALMELO - De ledenkring Kunst in de Kamer Nijverdal en omstreken houdt op dinsdag 12 december een open avond. Vanaf 19.00 uur is iedereen welkom in het Hof 88 in Almelo. Om kennis te maken met de leden en muziek van deze kring.

Jong publiek

Met deze open avond hopen ze jong publiek te enthousiasmeren voor de kring. De Nijverdalse kring bestaat al 75 jaar, heeft 60 leden die diverse instrumenten bespelen en programmeert vier keer per jaar optredens in een huiskamer. Dit zijn besloten optredens, maar de huiskamers moeten wel groot genoeg zijn voor zo’n vijftig gasten. Ze kunnen de aanwas van wat jongere leden goed gebruiken, vandaar deze open avond.

Ensembles

Er zijn al veel ensembles, genres, culturen voorbijgekomen en ditmaal staat het Ensemble Firgun op het programma. Klarinet, viool, cello en altviool zullen een virtuoos programma laten horen. Het optreden in de huiskamer is zo bijzonder, omdat je speelt in een warme sfeer, direct contact hebt met het publiek en kunt genieten van kwaliteit in actie. Daarnaast biedt het ruime mogelijkheden als try-out voor een nieuw concept.

Open avond

De open avond is specifiek bedoeld voor jongere muzikanten, maar iedereen is welkom. De toegang is gratis en het is natuurlijk extra leuk als je er met vrienden heen gaat. Graag van tevoren aanmelden via: info@rianneheezen.nl.

Het begin van Koningsdag vorig jaar. Na de opening door Ewald Aaltink en de burgemeester kon het feest echt beginnen.
Volop vertier tijdens Koningsdag Nijverdal 17 uur geleden
Overal in de gemeente zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen.
Koningsdag Marle 21 uur geleden
Afbeelding
Winkelen bij Voedselbank Hellendoorn gisteren
Naast alle activiteiten buiten, is er binnen in de HOi-studio van alles te beleven.
Koningsdag bij HOi is 'Samen Oranje' gisteren
Afbeelding
Eschlanderkapel Hellendoorn organiseert een fietstocht voor de hele familie 20 apr, 19:26
Tafereel uit de bevrijdingsstraat in het Memory Vrijheidsmuseum. Het ontbijt zal plaatsvinden in de centrale hal, maar ontbijters kunnen het museum wel bezoeken. (Foto: MVM)
Meld je volgende week aan voor bevrijdingsontbijt 20 apr, 14:13
Afbeelding
Zonnebloem 75 jaar 20 apr, 12:00
Afbeelding
Lentewandeling met Natuurmonumenten 20 apr, 10:05