Afbeelding

Herdenkingsbijeenkomst ‘Lichtjes in het donker’

Algemeen

NIJVERDAL - Een lichtje in het donker, vooral in deze tijd van het jaar, is voor veel mensen een troost, daarom wordt op zaterdag 30 december in het Uitvaartcentrum te Nijverdal een herdenkingsbijeenkomst ‘Lichtjes in het donker’ gehouden.

In samenwerking met uitvaartspreeksters Mineke Broekmate, Marion Wolters en Claire K?ller zullen de namen van dierbaren, die na 15 december 2022 zijn overleden, worden genoemd. Verder worden er mooie gedichten voorgedragen en beelden getoond. Ook wordt er medewerking verleend door de Midwinterhoornblazers en Popkoor MuSing uit Raalte. Medewerkers van het Uitvaartcentrum verzorgen deze avond het Beeld en Geluid.

Na de bijeenkomst gaan de aanwezigen gezamenlijk lopend naar de begraafplaats aan de Meester Ponsteenlaan of men kan op eigen gelegenheid naar de begraafplaats aan de Ninaberlaan te Hellendoorn. De lichtjes kunnen worden geplaatst op het graf, bij de urn, op het strooiveld of in het strooibos. Het is handig om een zaklamp mee te nemen naar de begraafplaats te Hellendoorn.

Wie wil dat de naam van een dierbare wordt genoemd in deze bijeenkomst, kan dat tot 24 december doorgeven via de e-mail: trudy@uitvaartnijverdal.nl.

De herdenkingsbijeenkomst zal worden gehouden op zaterdag 30 december om 19.00 uur in het Uitvaartcentrum, Duivecatelaan 1 te Nijverdal, deuren gaan open om 18.30 uur. De bijeenkomst online bijwonen op zaterdag 30 december vanaf 18.50 uur kan via de website www.uitvaartnijverdal.nl > Dienst meekijken.

Farida Laan
Drie cabaret- en muziektalenten op één avond 10 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsconcert Eschländerkapel Hellendoorn 13 uur geleden
Afbeelding
Krijg advies bij Inloopspreekuur Arbeidsrecht en Sociale Zaken 14 uur geleden
Afbeelding
SVVN pakt een punt in blessuretijd 15 uur geleden
N751 bij Daarle
Groot onderhoud aan N751 bij Daarle 17 uur geleden
Afbeelding
Taizéviering met als thema '40dagentijd' 19 uur geleden
Afbeelding
Een ode aan de ouderen in de samenleving 26 feb, 18:07
Afbeelding
Jip Ottes wint in Wenum Wiesel 26 feb, 13:05