Drie teams van G.V. Fysion kwamen uit op het NK Groepsspringen.
Drie teams van G.V. Fysion kwamen uit op het NK Groepsspringen.

G.V. Fysion wordt drie keer kampioen op NK

Algemeen

ALMELO - Drie teams van de springselectie van G.V. Fysion Nijverdal kwamen op zaterdag 9 december in actie tijdens het NK Groepsspringen in Almelo. Het mix junioren team van G.V. Fysion op drie onderdelen Nederlands Kampioen Groepsspringen.

In de ochtend kwamen twee teams van G.V. Fysion in actie. Het dames senioren B-lijn team bestond uit Imke Kamerling, Meike Jellema, Carmen Muller, Indy Oldersma, Demi Buis, Beau Verschoor, Rachel Ummels en Fleur Broens. Ze waren geplaatst voor de onderdelen minitrampoline vrij en de minitrampoline pegasus. De dames hebben mooie sprongen laten zien met hier en daar een foutje. Ze zijn helaas niet in de prijzen gevallen.

Mix-junioren B-lijn

Het mix-junioren B-lijn team bestaande uit Luuk Lepelaar, Lisa Morrenhof, Isabel van Keulen, Julia van Keulen, Mijs Overdorp, Rosalin Westra en Elise Brouwer mocht ook in de ochtend springen. Ze hadden zich voor drie onderdelen geplaatst, namelijk airtrack, minitrampoline pegasus en minitrampoline tafel. Ze sprongen een heel goede en nette wedstrijd. Ze mochten drie keer het hoogste podium betreden. Ze mogen zichzelf dus voor een jaar lang drie keer Nederlands Kampioen noemen. 

Dames-junioren B-lijn

In de middag was het dames-junioren B-lijn team bestaande uit Hanne Rijnen, Judith Lohuis, Jade Wilms, Amy Stokkers, Sterre Roelofs, Mare Hegeman, Zoey Evers en Indy van Vree aan de beurt. Dit team had zich geplaatst voor de onderdelen minitrampoline, minitrampoline pegasus en minitrampoline tafel. Het team heeft ontzettend goed hun best gedaan, maar het niveau was erg hoog in deze categorie. Deze meiden zijn weer een mooie ervaring rijker.

Trainers Rick Bouwhuis, Beau Verschoor, Fleur Broens en Emma Jansen zijn trots op de springers. De komende trainingen staan in het teken van de micro- en mesoteamwedstrijden die in februari gepland staan.

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 10 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17