Afbeelding

Firma Weijland: variété in het ZINiN Theater

Algemeen

NIJVERDAL - Op donderdag 18 januari kan het publiek in Nijverdal genieten van de bruisende en veelzijdige wereld van variété, zang, dans, muziek en absurdisme in het ZINiN Theater. Het variétégezelschap Firma Weijland brengt de verbluffende show ‘De Wanboffers komen eraan! Variété in het Randland’. Een onvergetelijke avond vol klezmer, jazz, aanstekelijke liederen en verhalen doordrenkt met een Nedersaksisch tintje. Theater zoals theater bedoeld is.

Jack Weijkamp en Lucy Legeland vormen de artistieke krachten achter Firma Weijland. Het variétégezelschap staat bekend om hun unieke benadering van podiumkunst, en deze show is geen uitzondering. Met olijke grappen, vermakelijke sketches, en steengoede liedjes trekken ze door het land, klaar om het publiek te verrassen met hun veelzijdige theatershows.

Nedersaksisch tintje

‘De Wanboffers komen eraan! Variété in het Randland’ belooft een meeslepende ervaring te worden, waarbij het publiek wordt meegenomen op een reis door een surreëel landschap van talent en creativiteit. Variéte-acts die echt binnenkomen, zangprestaties die ontroeren en dansnummers waarbij men niet stil kan zitten. Een avond vol klezmer, jazz, aanstekelijke liederen en verhalen doordrenkt met een Nedersaksisch tintje. Een show van Firma Weijland is theater in al zijn facetten.Het gezelschap stroomt over van vaardigheid en bars van charisma. Als geen ander weet Firma Weijland hoe ze het publiek moeten raken. De show is een verfrissende mix van klassiek en eigentijds, waarbij grenzen worden doorbroken en verwachtingen ruimschoots worden overtroffen.

Kom ook!

“Waag je in het Randland en laat je vermaken door de waarlijke ontgoochelaar, de grandioze gedachtelezer en de eigenwijze desillusionist,” roept Firma Weijland uit. De wervelende humoristische en zeer muzikale show is een uitnodiging aan iedereen in het prachtig uitgestrekte Randland. Aanvang is op donderdag 18 januari om 20.15 uur. Kaarten kosten 19,50 euro en zijn te reserveren via www.zinin.com, telefonisch via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal. Kijk ook op www.zinin.com voor andere voorstellingen de komende tijd.

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 10 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17