Afbeelding

Hertruiters plaatsen zich voor regiokampioenschappen springen

Algemeen

HELLENDOORN - De leden van de Hertruiters zijn goed het nieuwe jaar in gesprongen! Er waren verschillende wedstrijden, waaronder de kringkampioenschappen voor pony’s en er werd weer goed gepresteerd.

Melissa Eshuis namen op 2 januari deel aan de Sallandse Ruiterdagen met haar pony Lord. Ze wonnen het klassieke parcours 80 DE met 80 pnt voor stijl. Daarnaast wonnen ze in het progressieve parcours een 8e prijs.

Op 6 januari werden de Kringkampioenschappen springen van kring Reggedal voor ponycombinaties gehouden in Delden.

Thijs Eshuis reed twee mooie foutloze rondes met een 3e prijs en 78,5 pnt voor stijl in de 70 cm categorie C pony’s.  Thijs heeft zich met deze resultaten geplaatst voor de regiokampioenschappen springen in Genemuiden. 

Berber Nijland nam met haar pony Simba van Bernij deel aan de rubriek 80cm categorie C en reed foutloos in het klassieke parcours met barrage met een 2e prijs. In het 2fasen parcours was de combinatie ook foutloos. Twan van Dijke was in deze rubriek een keer 1e met. Beide combinaties hebben ze zich geplaatst voor de regiokampioenschappen.

Sanne van Dijke en Melissa Eshuis kwamen uit in de 80 cm rubriek voor DE pony’s. Melissa won met Lord een 1e prijs in de rijstijlrubriek met 85 punten voor stijl. Sanne was 1 keer 5e met Lady in de cat. D 80 cm. Ze mogen allebei door naar de regiokampioenschappen. 

In Luttenberg werd een dressuurwedstrijd georganiseerd waaraan Jasper Hosmar met zijn pony Rocky deelnam. Met een score van 201 punten, won hij overtuigend de klasse M2 dressuur.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 19 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11