Forum haalt het beste uit mensen

NIJVERDAL - Menselijk, kleinschalig en betrokken. Drie steekwoorden die het team van Forum Personeelsdiensten in Nijverdal op het lijf geschreven staan. Zij nemen graag de zorg uit handen. En payrolling past uitstekend in dat plaatje.

Waarom als ondernemer zelf de risico's en zorgen dragen over werknemers, als je dat ook kunt uitbesteden? Payrolling is het 'toverwoord'. Forum neemt de werknemers in dienst waardoor je geen omkijken hebt naar de loon- en personeelsadministratie. Vanwege de korte lijnen en kleinschaligheid, berekent Forum tarieven op maat wat het voor ondernemers alleen maar aantrekkelijker maakt. Werving en selectie kan de ondernemer zelf doen of desgewenst ook overlaten aan Forum. "Het is een win-win situatie voor werkgever en werknemer," legt intercedente Marliek Vloedbeld uit. ,,De werkgever legt het hele pakket bij ons neer, wij maken het in orde. Ook de werknemer kan op ons bouwen. Wij zijn hun aanspreekpunt als ze vragen hebben over bijvoorbeeld belastingaangifte, aanvragen van de WW of hun opgespaarde vakantiedagen."

Onze mensen
Het is echter niet alleen de service en het gemak. Eigenaar Harry Schutte ziet de mensen die hij inzet niet als uitzendkrachten, maar 'echt als onze mensen'. ,,En dat maakt een groot verschil. Bovendien maken wij gebruik van ons grote netwerk bij het vinden en inzetten van de juiste mensen. Met name bij seizoensgebonden werk zijn werkgevers verzekerd van goede mensen. En voor werknemers die bij ons in het bestand staan, geeft het meer kans op werk en grotere keuze uit vacatures. Zowel voor tijdelijk vakantiewerk als een langer dienstverband."

Mentaliteit
Over de juiste mensen gesproken: Forum stelt 'de juiste klik' voorop in het werven en selecteren. ,,Wij plaatsen nooit zomaar mensen. Je moet passen bij het bedrijf en je werkgever. Het gaat zelfs niet eens altijd om het hebben van de juiste diploma's, aldus Linda Klein Horsman, collega van Marliek en tevens intercedente. Als we zien dat iemand de juiste mentaliteit en instelling heeft en servicegericht is, komt het met de kennis een vaardigheden ook goed. Daar zorgen wij voor."

Goud
Harry is trots op zijn team en de samenwerking onderling en met de lokale mkb'ers. ,,Wij zijn het lokale uitzendbureau voor Nijverdal en Rijssen. Korte lijnen, persoonlijke communicatie en aandacht. En niet te vergeten ons netwerk in de regio. Bedrijven geven ons het vertrouwen. En dat is goud waard!". Bij deze krant treft u ook een flyer aan over de diverse activiteiten van Forum, waaronde payrolling, werving en selectie en detachering.

Meer berichten
 
Auto zoeker