Afbeelding

Nijverdal bruist weer in september

Algemeen

NIJVERDAL - Nijverdal gaat weer bruisen in september 2017. Het Marktplein wordt van 6 tot en met 10 september voor vijf dagen het centrum van het feestvertier. Organisator Stichting Bruisend Nijverdal heeft hier haar tent opgeslagen. De komende maanden stellen wij telkens één van de commissies aan de lezers van Hart van Nijverdal voor. Deel 7: De commissie Vrijwilligers & Markten!

Waarom vrijwilligers goud waard zijn, hoeven we niet uit te leggen. Zonder vrijwilligers geen dorpsfeest voor de inwoners in Nijverdal. Bruisend Nijverdal draait 100% op vrijwilligers! De gehele organisatie (incl. het bestuur) zet zich belangeloos in om dit mooie feest mogelijk te maken. Nou ja, belangeloos? Als vrijwilliger bij Bruisend Nijverdal krijg je heel veel voor je inzet terug! Je maakt namelijk deel uit van een hechte, gezellige groep aanpakkers. Je beleeft het feest letterlijk van alle kanten. Uiteraard maak je de optredens mee. Én je helpt Bruisend Nijverdal tot een geslaagde editie te brengen, waar duizenden mensen mooie herinneringen aan overhouden.

De vrijwilligerscommissie houdt zich bezig met het werven van nieuwe vrijwilligers en het behouden van de huidige vrijwilligers. De commissie bestaat uit Ineke Bloemendal, Annet Korbeld en Roxane ter Hedde. Ze vinden het enorm belangrijk om de juiste vrijwilliger op de juiste plek neer te zetten. Tijdens het feest zijn zij het aanspreekpunt voor de vrijwilligers die aan het werk zijn. Er zijn zo'n 100 vrijwilligers, dus het vergt nogal wat organisatie om dat alles te stroomlijnen.

Helpende handen
Een steentje bijdragen kan op verschillende manieren. Van het klaarmaken en serveren van de drankjes, kaarten en munten verkopen, tot het helpen met de op- en afbouw van het feest. Daarom doen wij een beroep op jóuw enthousiasme. Wil je ook meehelpen met het organiseren van de leukste feestweek van het jaar? We kunnen altijd extra mensen gebruiken! Wij zijn nog mensen nodig voor de bediening (vanaf 18 jaar), garderobe, muntenverkoop, bar, kassa en opbouwploeg. Ook verenigingen zijn welkom. Levert jouw vereniging een paar vrijwilligers? Dan ontvang je van ons een leuk bedrag voor de vereniging voor aanschaf van nieuwe spullen. Dus neem eens contact op met een van de commissieleden of stuur ons een mailtje: info@bruisendnijverdal.com.

Markten
Naast het coördineren van de vrijwilligers zetten Annet, Ineke en Roxane zich ook in voor de diverse markten in Nijverdal. Denk daarbij aan de brocante markt tijdens Bruisend Nijverdal en de vrijmarkt op Koningsdag. Voor de brocante markt op zondag 10 september zijn nog enkele plekken vrij? Wil je graag op onze mooie en verzorgde Brocantemarkt en Boekenmarkt staan? Geef je dan snel op via de website. Check onze site www.bruisendnijverdal.com voor alle up to date informatie rondom het feest.

Fotocredits: Annauf

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 17 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17