Afbeelding

Daarle heeft zin in gezellig dorpsfeest

Algemeen

DAARLE - Het jaarlijks Daarles Tentfeest zal op vrijdag 22 september openen met het officiële Wereld Kampioenschap Kloep'm (kloep'm is met klomp'n an op de kniene kroep'm).

Op het sfeervol aangeklede evenemententerrein in Daarle wordt dit na twintig jaar nieuw leven ingeblazen. Het beloofd hoe dan ook een gezellige aangelegenheid te worden. Met muziek van het bekende Nederlandstalige duo De Esperando's zal het een onvergetelijke avond worden. Zaterdag 23 september is er het dance-evenement genaamd Dance Meadow Party met DJ Thomas, Mike Marsman en Smally. Meer informatie en het laatste nieuws over het Daarles Tentfeest is te lezen op www.daarlestentfeest.nl.
Precies 20 jaar na het eerste WK Kloep'm vond de organisatie het de hoogste tijd om dit spectaculaire onderdeel nieuw leven in te blazen. Kloep'm is met klomp'n an op de kniene kroep'm oftewel in het Nederlands, met klompen aan op de knieën kruipen. De bedoeling is om zo snel mogelijk over een baan(podium) van 20 meter te kruipen met de houten klompen aan. Er is zowel een dames- als een herenklasse en de eerste buitenlandse toezeggingen zijn al gedaan. Er zijn nog enkele startplekken vrij. Opgeven kan via onze website. Heb je geen houten klompen? Geen probleem, de organisatie beschikt over "speciaale kloep'm klompen" die je kunt gebruiken.Tussen en na het WK Kloep'n zijn er optredens van het feest duo De Esperando's. Ze traden op tijdens het Boerenrock festival en het Mega Piraten Festival in Borger. Een gezellige avond dus.

Afbeelding
Lentewandeling met Natuurmonumenten 45 minuten geleden
Afbeelding
Bas Leusenkamp plaats zich voor Nederlands kampioenschap 2 uur geleden
The Fortunate Sons zetten Koningsplein Hellendoorn zaterdag 27 april helemaal op zijn kop.
The Fortunate Sons op Schapenmarkt 15 uur geleden
De parcourscommissie bij de nieuwe Regge-oversteek. Vlnr. Peter Tijhuis, Martijn Schulenburg en Jos Kamp. (Foto: Bas Jongejan)
Regge Survival voegt wedstrijden toe aan programma van 27e editie 16 uur geleden
De fractie van Awaz (staand uiterst rechts). Zij vroegen de Tweede Kamer om meer aandacht voor de invloed van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren.
'Jeugd niet genoeg gerepresenteerd' 22 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland gisteren
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 19 apr, 07:54
Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 18 apr, 19:29