Afbeelding

Open Dag bij Reggehoeve Hippisch Centrum

Algemeen

HELLENDOORN - Komende zondag 17 september organiseert het Reggehoeve Hippisch Centrum in Hellendoorn een open dag voor het hele gezin. Dit is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met de vele activiteiten van dit centrum. Want, dit gaat véél verder dan alleen paardrijden!

De open dag wordt zondag gehouden van 10.00 tot en met 17.00 uur en de toegang is natuurlijk gratis. Een mooie gelegenheid om eens de gezellige, gemoedelijke sfeer te proeven op deze manege. Voor de gelegenheid organiseren zij ook een uitgebreid programma om u kennis te laten maken met de diverse aspecten van het Hippisch Centrum. Onder meer dressuur- en springclinics, een carrouseledemonstratie, een shetlandrace, pony borstelen en natuurlijk een ritje op de pony of de menwagen!

Lifestyle en meer
Bezoekers kunnen zondag ook terecht bij een mini-strodorp. HIer staan dan diverse stands met eten en lifestyle-producten en er zijn kinderactiviteiten. Loop ook mee met de boeiende rondleidingen die gegeven worden over het bedrijf, de pensionstalling, de instructie (met of zonder eigen paard) en de mogelijkheden om op een leuke en veilige manier te leren paardrijden.

FNRS ***** bedrijf
Het Reggehoeve Hippisch Centrum Hellendoorn is aangesloten bij de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra en heeft de hoogst haalbare kwaliteitsbeoordeling van vijf sterren ontvangen. Het bedrijf heeft een kwaliteitskeurmerk en een veiligheidscertificaat van de Stichting Veilige Paardensport. Kwaliteit en een goede sfeer staan hier hoog in het vaandel. Er wordt les gegeven volgens de ruiteropleiding van de KNHS/FNRS. Regelmatig worden er ook tal van andere activiteiten georganiseerd als; Reggehoeve's Ride & Run, Reggehoeve's Zomerkamp en spring- en dressuurwedstrijden.

Pension
Voor de pensionruiters is de kwaliteit te vinden in een, geheel van de manege afgeschermd, pensiongedeelte met luxe faciliteiten en verschillende rijbanen waar ruiters in alle rust kunnen trainen. Eén van de binnenrijbanen wordt dan ook uitsluitend door pensionruiters gebruikt. Het Hippisch Centrum is schitterend gelegen in de mooie natuur van het Reggedal, met in de direct nabije omgeving de mogelijkheid om prachtige buitenritten te maken.

Actie
Tijdens de Open Dag worden onder andere gratis lessen weggegeven en is de hoofdprijs van de quiz: 1 week Reggehoeve's Zomerkamp! In de maanden september en oktober geldt voor Reggehoeve's pensionstalling een leuke actie: de eerste maand gratis.

Kom langs
Het Reggehoeve Hippisch Centrum is gevestigd aan de Katenhorstweg 4a, 7447RN Hellendoorn, Tel. 06-23813763. Kijk ook op: www.reggehoeve.nl

Afbeelding
Bootcamp for Kids in de meivakantie 58 minuten geleden
Afbeelding
Scouting de Reggegroep houdt fietspuzzeltocht 3 uur geleden
Een grote groep klanten stond woensdagochtend te wachten tot ze 'hun' nieuwe Aldi van binnen konden bekijken.
'Het is een prachtige winkel geworden' 6 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 6 uur geleden
Coach Jan Mensink was teleurgesteld na afloop van de wedstrijd (foto: Wim Beunk).
Heren Het Ravijn treffen De Zaan en verliezen 19 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 21 uur geleden
Afbeelding
Koning maakt kennis met talenten Kleurrijk 23 uur geleden
Afbeelding
Vijf films te zien in meivakantie bij ZINema 24 apr, 11:51