Afbeelding

Welke school wint de Kidsrun en verdient het ijs?

Algemeen

NIJVERDAL - De Auto Aaltink CityRun Nijverdal wordt weer gehouden op zondag 24 september. De Run is een gezellig hardloopfeest in alle opzichten. Er zijn drie afstanden opgezet met een uitgebreid en gevarieerd parcours. Zo kan jong en oud genieten van een leuke, sportieve uitdaging.

Op zondag 24 september vertrekken de deelnemers voor de tien kilometer als eerste om 12.00 uur. Vervolgens gaan de jeugdlopen van start. Als eerste de Heutink 1 kilometer voor de jongste atleten tot 9 jaar om 13.45 uur. Om 14.00 uur starten de kinderen van 10 tot en met 12 jaar.

Inschrijving
Bij de inschrijving kunnen deelnemers van de KidsRun aangeven op welke school ze zitten. De school die relatief de meeste deelnemers heeft, wordt getrakteerd op een heerlijk ijsje van Brood- en Banketbakkerij Lorkeers, niet alleen de deelnemers, maar de gehele school! Geef je dus nu op voor de Heutink – 1 km KidsRun en vergeet niet jouw school te vermelden. Natuurlijk mogen ook de meesters en juffen meelopen om alle kids te ondersteunen. Zij hoeven zich niet op te geven voor deze afstand.

BEAT the TEACH
Voor de jeugd tot en met 16 jaar is er 2,5 km: 1 volle ronde over het gehele parcours. Na de finish ontvangt iedere deelnemer een medaille. Voor de eerste drie jonge mannen en vrouwen die over de finish komen, ligt een mooie prijs klaar. De start van de Heutink – 2,5 km JuniorenRun is om 13:20 uur. De deelnemers aan deze afstand kunnen bij de inschrijving aangeven of zij mee willen doen met de uitdaging 'BEAT the TEACH'. Meer informatie hierover vind je op de website van de Cityrun: www.cityrunnijverdal.nl.

5 en 10 km
De populairste afstand is de 5 kilometer. Voor de beginnende loper een mooie haalbare uitdaging om deze te volbrengen en misschien wel een persoonlijk record te lopen. Het parcours is 2,5 km lang, dus je loopt 2 rondes, dubbel genieten van de muziek en aanmoedigingen van de toeschouwers. Voor de meer ervaren recreant is de Bowling Boerderij – 10 kilometer een hele mooie uitdaging. Er is ook een gezellig randprogramma met muziek, eten en gezelligheid. Kijk ook op: www.cityrunnijverdal.nl

Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 12 minuten geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 44 minuten geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 55 minuten geleden
Afbeelding
BoekStart Voorleesuurtje vol leuke verhaaltjes 3 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 15 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 16 uur geleden
Bas en Tim leverden beide mooie prestaties afgelopen weekend.
Fysion boekt mooie resultaten op NK-heren turnen tweede divisie 17 uur geleden
Afbeelding
Bootcamp for Kids in de meivakantie 20 uur geleden