Afbeelding

Modeshow in Nijverdal

Algemeen

NIJVERDAL - Komend weekend staat het centrum van Nijverdal weer in het teken van mode! Zaterdag worden op het Henri Dunantplein drie leuke modeshows gehouden. Zoals gebruikelijk neemt de HEMA weer deel, dit jaar voor het eerst met kindermode.

De modeshows worden gehouden om 13.30, 14.30 en 15.30 uur. Bezoekers kunnen hier dan genieten van de najaar- en wintercollecties die diverse ondernemers aanbieden, evenals de nieuwste trends op het gebied van haarmode, sieraden, beauty en meer. De HEMA aan het Keizerserf 22-24 biedt een uitgebreid assortiment kleding aan, zowel voor dames en heren als kinderen. Dankzij goede inkoop zijn er weer veel hippe outfits te zien. Aly van Leussen is zoals gebruikelijk weer de ladyspeaker.

Kids op de catwalk
Het is voor het eerst dat HEMA naast het dames-modellenteam ook kinderen de nieuwste mode laat showen. Het gaat hierbij om kinderen die eerder nog voor kledingwinkel Hip-Kids mode toonden. Nu Joyce ter Haar bij de HEMA werkt, was het logisch om de kinderen weer te benaderen voor een modeshow. Want, ze waren eigenlijk al teleurgesteld dat ze dit jaar niet mee konden lopen, aangezien Hip-Kids vorig jaar sloot. De modeshows zijn een leuke manier om mensen kennis te laten maken met het mooie nieuwe kinderkledingaanbod van de HEMA. Dit soort activiteiten blijkt goed aan te slaan, volgens Ina Swarts van de HEMA. Zo werd ook de Ladies Night afgelopen week goed bezocht, evenals de 'shake down' van de rally die op 9 september voor de deur bij de HEMA was. Andere positieve ontwikkelingen in het centrum van Nijverdal dragen hier ook aan bij, zoals het recente afschaffen van het betaald parkeren. Inmiddels komen er ook nieuwe winkels bij, zoals de Blokker die naar het Keizerserf verhuist en kapsalon/kledingwinkel LEEV. Ondernemers die gezamenlijk dingen organiseren bereiken meer dan wanneer ze elkaar proberen te beconcurreren. Samen als één gemeenschap optrekken lijkt goed te werken in tijden waar andere centra kampen met groeiende leegstand. De HEMA laat u, samen met andere modezaken in Nijverdal, graag kennismaken met het brede kledingaanbod. Kom dus zeker kijken!

Een grote groep klanten stond woensdagochtend te wachten tot ze 'hun' nieuwe Aldi van binnen konden bekijken.
'Het is een prachtige winkel geworden' 1 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 2 uur geleden
Coach Jan Mensink was teleurgesteld na afloop van de wedstrijd (foto: Wim Beunk).
Heren Het Ravijn treffen De Zaan en verliezen 14 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 16 uur geleden
Afbeelding
Koning maakt kennis met talenten Kleurrijk 19 uur geleden
Afbeelding
Vijf films te zien in meivakantie bij ZINema 22 uur geleden
Afbeelding
SVVN speelt gelijk tegen Wilhelminaschool: 0-0 24 apr, 08:05
Afbeelding
Hertruiters springen zich in de prijzen 23 apr, 21:50